Istenhívők! Mi lenne a véleményetek ha egy nap hivatalosan bejelentenék a földönkívüliek létezését?
nem kell meszire menni hogy a biblián kivül,(és amugy is a biblia meg lett ritkitva mert az egyház csak az ojan bibliát akart terjeszteni amiben az ö érdekeik védve vannak ,pedig bort isznak vizet prédikálnak.de persze vannak kivételek is.
ezért nem kell be skatujázni a vallásokat mert el vesztették igaz lényegüket az emberi gyarlóság és a civilizált élet nehézségei miatt.
vissza térek akkor a könyvre.
a Mahábhárata cimü mü egy indiai eposz ami régebbi a bibliánál és még hosszabb is nála,szanszkritul íródott burva becslések szerint is 6000éves.
ebben találkozhatunk isten inkarnáciojával isteni fegyverekkel,és rengeteg ürjármüvel.
a vallásokat ugy nézni hogy agressziv és a vallás miatt gyilkolásra is hajlamos,az bizony tév hitben él.
persze a multban már elö fordult hogy azért szentelték a fegyvereiket hogy az ur nevében ölhessenek.
a probléma onnan ered hogy a vallások miatt háboruztak és még ma is háboruznak.
jobban meg nézve csak azért ölik halomra egymást mert az ö istenét máshogy hivják és le ragadtak 1 könyvnél ami meg eggyezik egy szem fedövel, a helyett hogy mindet elolvasta volna ha már hivönek valja magát.
a vallások nagyon parányi és inkább csak gyakorlati szempontbol találunk külömbségeket.
mindegy hogy istennek hány neve van hogy ha egy az isten.csak ennyit kell meg érteni.
a földönkivüliek miért ne lehetnének vallásosak de nem ugy ahogy mi emberek (felszinesen) hanem egy sokkal emelkedettebb magasabb szinten.
én nem hiszek abban hogy az ösi vallások csak ugy kitalálodtak volna ( mekkora ötlet találjuk ki egy felsöbb rendü lényt stb stb.)
visza a bibliára; tudom hogy az embereknek vannak elképzelései az angyalokrol.kérdezem én ,biztos hogy ugy néznek ki? mert az sincs kizáva hogy az angyalok pont földökivüliek lennének.ez persze csak egy spekulácio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!