Volt (vagy lesz) valaki körülmetélve vallási okokból de már tizenévesen, mert valamiért elmaradt kicsiként, de aztán nagykorba meg nem léphet úgy?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha minél többen leírnátok a tapasztalatotokat, így név nélkül nincs benne semmi.
Én most voltam és tök gáz sztem, de mindig azzal jönnek h a férfivá válás enélkül nem megy. (tudjátok melyik vallásra gondolok).
Van ilyen köztetek ? Hogy éltétek meg?
2013. jún. 16. 08:37
11/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen! hát nekem sztem egy kicsi se lesz, gondoskodtak róla, de majd meglátjuk, egyelőre nyilván nemtom. bár éppen kezd javulni, eddig viszont meghaltam a fájdalomtól ... De lényeg a lényeg h túl vagyok rajta, ez is megtörtént, azért ez nagy megkönnyebbülés.
2013. jún. 20. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!