Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mihály és Lucifer történetét...

Mihály és Lucifer történetét hol lehet elolvasni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom Mihály üldözte ki Lucifert a Mennyből . Na és hogy ez hol írják le?
2009. okt. 10. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:

:D csak nem egy újabb supernatural rajongo?:D

amugy googlebe beirod tuti kiad 100 oldalt.

2009. okt. 10. 22:04
 2/6 A kérdező kommentje:
De az vagyok.
2009. okt. 10. 22:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és a googlel kezdtem de csak supernaturalt találtam. Vagy leírást róluk de külön-külön
2009. okt. 10. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Kérdésfelvető!

A leírást a Biblia utolsó könyvében: Jelenések könyvében találod a 12. fejezet 7-12 verseiben:

"...lett az égben viaskodás: Mihály és az ő angyalai viaskodtak a sárkánynyal; és a sárkány is viaskodott és az ő angyalai. De nem vehettek diadalmat, és az ő helyük sem találtatott többé a mennyben, és vettetett a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vettetett a földre, és az ő angyalai is ő vele levettettek, és hallottam nagy szózatot az égben, a mely ezt mondta: Most lett meg az üdvösség és az erő, és a mi Istenünknek országa, és az ő Krisztusának hatalma; mert a mi atyánkfiainak vádolója levettetett, ki vádolta őket éjjel és nappal a mi Istenünk előtt, és ők legyőzték azt a Bárány véréért, és az ő bizonyságtételüknek beszédéért; és az ő életüket nem kímélték mind halálig. Annakokáért örüljetek egek és a kik lakoztok azokban. Jaj a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint a ki tudja, hogy kevés ideje van."

Remélem tudtam segíteni!

Üdvözlettel: Péter

Bibliaház Gödöllő

[link]

2009. okt. 10. 22:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2009. okt. 10. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ja egyébként Lucifer nem azonos a Biblia szerint Sátánnal!

Ez a párhuzam tévedés, de volt már róla kérdés régebben.

2009. okt. 11. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!