Készen álltok a személyes találkozásra Jézussal?
Kedves Emberhalász!
Észrevetted, minden válaszoló felháborodott a kérdésedtől!
Pedig az ilyen állításoknak, amelyekkel te riogatod, (vagy nem is tudom mit csinálsz) az embertársaidat valahol, valamilyen formában természetes, hogy megjelennek.
Miért írom ezt?
Mert a Bibliának egyetlen próféciája sem maradhat beteljesületlenül.
Most teljesedett be az, amit Jézus mondott és a Máté 24:4,5 verse: "Jézus pedig így válaszolt nekik: „Vigyázzatok, hogy senki ne vezessen félre titeket; mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: »Én vagyok a Krisztus«, és sokakat félrevezetnek."
Az amiről te írtál, sehol nincsen megírva a Bibliában.
Jézus soha nem fenyegetett, és nem riogatta az embereket.
A szeretetéről, kedvességéről, alázatosságáról és fegyelmességéről is ismert volt.
Ő így szólította meg az embereket: "Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik keményen fáradoztok és meg vagytok terhelve, és én felüdítelek benneteket. Vegyétek magatokra az igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd és alázatos szívű vagyok, és felüdülést találtok lelketeknek. Mert az én igám kellemes, és az én terhem könnyű.” Máté 11:28-30
Érted Jézus szavai mögött a szeretetet?
Ez nem fenyegető, ez inkább felüdítő.
Ezen kívül, nem gondolod, ha Jézussal kapcsolatban idézel, azt inkább a Bibliából kellene mint a youtube-ról?
Üdvözlettel: Zita
Én nem néztem meg ezt a videót, de ez jutott eszembe a kommentekről, akiknek nem tetszik, hogy büntetés is jár, nem csak buksi simogatás (és ezt is Jézus mondta!):
A király pedig így felel: Bizony
mondom nektek: amit e
legkisebb testvéreim közül
eggyel is tettetek, velem
tettétek. Azután így szól a
balján állókhoz:
41. Távozzatok tõlem átkozottak az
örök tûzre,
amely az ördögnek és
angyalainak készült,
42. mert éheztem, de ennem nem
adtatok,
szomjaztam, de innom nem
adtatok,
43. vándor voltam, de be nem
fogadtatok,
mezítelen, de föl nem
ruháztatok,
beteg voltam és börtönben, de
föl nem kerestetek.
44. Erre azok is megkérdezik:
Uram, mikor láttunk éhesnek
vagy szomjasnak, vándornak
vagy mezítelenül, betegen vagy
börtönben, és nem szolgáltunk
téged?
45. Õ azonban így felel: Bizony
mondom nektek: amit nem
tettetek eggyel is e legkisebbek
közül, velem nem tettétek.
46. Ezek örök büntetésre jutnak,
az igazak pedig örök életre.
És amikor majd elkárhoznak/elégnek a hitetlenek, a szeretet akkor fog végigáradni a Földön?
Na úgy tűnik, a bácsiknak/néniknek elgurult a napi gyógyszeradagjuk.
Ha 15 percig mindenki a lelkét bámulja, rengetegen fognak meghalni a világ műtőiben, az utakon, sorba csapódnak a repülők a földbe, stb... Ez olyan "Isten fail" lenne, még jó, hogy ilyet nem tenne.
A kérdezőnek meg könnyű kezelést, gyors javulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!