Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Készen álltok a személyes...

Emberhalász kérdése:

Készen álltok a személyes találkozásra Jézussal?

Figyelt kérdés
Tudnotok kell ugyanis, hogy akár hisztek Istenben akár nem hamarosan személyesen is találkozni fogtok Jézussal a Nagy Figyelmeztetés alkalmával. Mindenki, aki 7 évesnél idősebb egyszerre az egész földön 15 percen keresztül szembesül majd az Igazsággal és meglátja lelke valódi állapotát. További információ erről a közeli eseményről: http://www.youtube.com/watch?v=5eEze2ezK38
2013. máj. 10. 08:40
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
94%
Te fogsz a legjobban megrémülni majd, amikor szembesülnöd kell a lelked sötétségeivel.
2013. máj. 10. 09:50
 12/46 anonim ***** válasza:
66%
Úgy se jut el a tudatáig a maga fajtájának, mivel már annyira átmosták az agyát, vagy fizetett "provokátorok" seregét gyarapítja. Az én meglátásom szerint, éppen hogy az emberi belső jóság és tisztaság tette az alapból manipulálásra kitalált keresztény vallást olyanná, ahogy kedves előző gondolod, hisz megismerhettünk egy haragos, dacos Istent és az ő "népét" valamint az ő "Egyházát", a szenteket (akik több ezer pogányt irtottak ki, inkvizíció stb.). Tehát az ember felmagasztalta ezen képet, akár a kereszténységről, akár az "istenéről", mert mélyen belül tudta, vagy érezte, hogy az eredeti "forrás", legyen akármi is, nem ilyen volt. De sajnos, ha belelapozunk a Bibliába láthatjuk, hogy tele van dühvel, fenyegetéssel..stb, és csak ha birkaként aposztrofáljuk magunkat van lehetőségünk elnyerni a megbocsájtást, és a "menyországot".
2013. máj. 10. 09:51
 13/46 KZitus ***** válasza:
60%

Kedves Emberhalász!

Észrevetted, minden válaszoló felháborodott a kérdésedtől!

Pedig az ilyen állításoknak, amelyekkel te riogatod, (vagy nem is tudom mit csinálsz) az embertársaidat valahol, valamilyen formában természetes, hogy megjelennek.

Miért írom ezt?

Mert a Bibliának egyetlen próféciája sem maradhat beteljesületlenül.

Most teljesedett be az, amit Jézus mondott és a Máté 24:4,5 verse: "Jézus pedig így válaszolt nekik: „Vigyázzatok, hogy senki ne vezessen félre titeket; mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: »Én vagyok a Krisztus«, és sokakat félrevezetnek."

Az amiről te írtál, sehol nincsen megírva a Bibliában.

Jézus soha nem fenyegetett, és nem riogatta az embereket.

A szeretetéről, kedvességéről, alázatosságáról és fegyelmességéről is ismert volt.

Ő így szólította meg az embereket: "Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik keményen fáradoztok és meg vagytok terhelve, és én felüdítelek benneteket. Vegyétek magatokra az igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd és alázatos szívű vagyok, és felüdülést találtok lelketeknek. Mert az én igám kellemes, és az én terhem könnyű.” Máté 11:28-30

Érted Jézus szavai mögött a szeretetet?

Ez nem fenyegető, ez inkább felüdítő.

Ezen kívül, nem gondolod, ha Jézussal kapcsolatban idézel, azt inkább a Bibliából kellene mint a youtube-ról?

Üdvözlettel: Zita

2013. máj. 10. 10:15
 14/46 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. máj. 10. 10:25
 15/46 anonim ***** válasza:
11%

Én nem néztem meg ezt a videót, de ez jutott eszembe a kommentekről, akiknek nem tetszik, hogy büntetés is jár, nem csak buksi simogatás (és ezt is Jézus mondta!):

A király pedig így felel: Bizony

mondom nektek: amit e

legkisebb testvéreim közül

eggyel is tettetek, velem

tettétek. Azután így szól a

balján állókhoz:

41. Távozzatok tõlem átkozottak az

örök tûzre,

amely az ördögnek és

angyalainak készült,

42. mert éheztem, de ennem nem

adtatok,

szomjaztam, de innom nem

adtatok,

43. vándor voltam, de be nem

fogadtatok,

mezítelen, de föl nem

ruháztatok,

beteg voltam és börtönben, de

föl nem kerestetek.

44. Erre azok is megkérdezik:

Uram, mikor láttunk éhesnek

vagy szomjasnak, vándornak

vagy mezítelenül, betegen vagy

börtönben, és nem szolgáltunk

téged?

45. Õ azonban így felel: Bizony

mondom nektek: amit nem

tettetek eggyel is e legkisebbek

közül, velem nem tettétek.

46. Ezek örök büntetésre jutnak,

az igazak pedig örök életre.

2013. máj. 10. 11:20
 16/46 anonim ***** válasza:
51%
Peter Griffin már találkozott Jézussal egy lemezboltban.
2013. máj. 10. 11:26
 17/46 anonim ***** válasza:

És amikor majd elkárhoznak/elégnek a hitetlenek, a szeretet akkor fog végigáradni a Földön?

Na úgy tűnik, a bácsiknak/néniknek elgurult a napi gyógyszeradagjuk.

2013. máj. 10. 11:36
 18/46 anonim ***** válasza:
Joker pedig azt mondta: "Miért vagy ilyen komoly?"
2013. máj. 10. 11:39
 19/46 anonim ***** válasza:
80%

Ha 15 percig mindenki a lelkét bámulja, rengetegen fognak meghalni a világ műtőiben, az utakon, sorba csapódnak a repülők a földbe, stb... Ez olyan "Isten fail" lenne, még jó, hogy ilyet nem tenne.

A kérdezőnek meg könnyű kezelést, gyors javulást kívánok.

2013. máj. 10. 11:47
 20/46 anonim ***** válasza:
2013. máj. 10. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!