Ez sátánista zene?
Figyelt kérdés
A zenekar pogánynak vallja magát, és "napagancsos öreg Istenről", és Istennőről énekel.
https://www.youtube.com/watch?v=v3LC7cpJ62w
2013. ápr. 29. 15:01
1/5 anonim válasza:
Azért, mert valami pogány, még nem sátánista. Csak ha úgy gondolkodsz, hogy minden az, ami nem xy vélemény.
2/5 Frigg válasza:
Minden, csak nem sátánista. Én nagyon szeretem a zenekart. :)
Sajnos sok ember fogalomzavarban szenved (nem feltétlenül rád gondolok most, legalább kérdeztél..), amit orvosolni kellene.
23/N
3/5 anonim válasza:
Nem. Pogánynak vallják magukat - ahogy te is írtad -, és a szövegeik is ezt tükrözik. A pogányságnak pedig távolról sincs köze a sátánizmushoz.
Egyáltalán, honnan jutott eszedbe, hogy ez sátánista lehet?
4/5 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem sátánista, hanem pogány. Csatlakoznék az előttem szólókhoz - ez pogány.
A sátánista zene az ez:
5/5 anonim válasza:
Én szoktam hallgatni black metalt. Szerintem amiket meghallgattam nem mind volt sátánista. Nem is tudom, hogy volt-e közöttük egyáltalán. Mert ugye nem értem angolul. Szerintem sok rocker ezt a sátán, meg ördög dolgot olyan humorosnak, viccesnek, poénosnak tartja. Amíg bele nem gondolnak, vagy amíg én bele nem gondoltam én is annak tartottam: Ó ördögös dal, de vicces. Ördög testvér játssz még. Ez olyan vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!