Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudtok olyan szentet mondani,...

Tudtok olyan szentet mondani, aki a szorgalmáról volt híres?

Figyelt kérdés

Szorgalom-hiányban vagy inkább motiváció-hiányban szenvedek. Egy hosszú, passzív életszakasznak szeretnék véget vetni, nem ártana egy kis felső segítség :)

Mielőtt hülyének néztek, ez a módszer már egyszer bejött. Volt régen egy visszatérő torokfájásom, az egész nyári szünet ráment, a végén kínomban egy szenthez imádkoztam, akinek elvágták a torkát, és bejött. Elmúlt. :)

#szent #szorgalom-hiány #motiváció-hiány #szorgalmas szent
2013. ápr. 9. 06:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérheted betániai Mária és Márta közbenjárását! ne hallgass a szektások beszólásaira!
2013. ápr. 10. 13:29
 12/14 poet1 ***** válasza:
51%
utolsó, inkább te vagy szektás, de legalább ne reklámoznád a hozzá nem értésed. Ha olyan okos vagy, írd már meg nekünk, Isten hol hagyta ezt jóvá,oké? Aztán dobálózz
2013. ápr. 10. 17:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ne vesszetek össze ezen! Nem provokáló kérdés akart lenni.

Nekem Szt. Kristóf jó lesz, az a kép nagyon tetszett, amikor átvitte a gyereket, annak ellenére, hogy egyre nehezebb lett. Ha azokat a dolgokat, amiket véghez akarok vinni, olyan becsesnek képzelném, mint egy "elő dolog", ami "át akar menni a folyón", akkor talán kisebb az esélye, hogy félbehagyom, mert az olyan lenne, mintha bedobnám a gyereket a folyóba.

2013. ápr. 11. 00:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülök! (én ajánlottam)szeretem Kristóf legendáját- valóban nagy erőt és kitartást tud adni, ha rá gondolok. És így van, sokszor nagyon nehéz lesz a feladatunk, amit végzünk, nehéz kitartással, hűséggel végezni... csak egy kisgyermeket vett a vállára- és milyen nehéz lett-nem vette észre, a gyermek tartja a világunkat. Nevének jelentése: Krisztust hordozó :))
2013. ápr. 11. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!