Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért gyenge és tehetetlen a...

Miért gyenge és tehetetlen a magyar nép? Mert az, tényleg.

Figyelt kérdés

Mert megtagadta ősi Istenét

Ezt most teláltam, de én is ezt gondoltam végig, fűszerezve a lekifurdalással, az otthagyott madzsarokért. Őket is bántja hogy leszakadtak, titokban tartják, hogy madzsarok, a kazárokkal élnek.

[link]

Most nem az, hogy Jézus magyar-e mint mindenki, nem ez a lényeg. Hanem hogy megtagadtuk az Istenünket, így elgyengültünk. Még Géza is a Régi Istent imádta.

2009. szept. 14. 21:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
nem is tudom. valakinek ilyennek is kell lenni. nem lehet mindenki svájci, vagy holland.
2009. szept. 14. 21:38
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Jaj. Hűűű meg hááá.
2009. szept. 14. 21:39
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem attól magyar a magyar, hogy keresztény, mikor értitek már meg?
2009. szept. 14. 21:43
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

Tulajdonképpen miért is tehetetlen és gyenge a magyar nép?

Olyan unalmas már, hogy állandóan ezzel az ősi átokkal jövünk (még a himnuszba is)! Annyira hiábavaló, egyszerűen idő- és energiapazarlás.

Mellesleg meg ha az ősi isten megtagadása miatt lenne, akkor elég sokára kezdte el. 1526-ig azért erős és hatalmas állam voltunk, több mint 500 évvel késett az átokkal.

Persze, Mohácsot is lehet átoknak gondolni, de sokkal prózaibb oka van, gyenge királyunk volt, és nem fogtak össze a nemesek.

2009. szept. 14. 21:51
 5/16 anonim ***** válasza:
ez lenne az igazi Jézus?? kötve hiszem...
2009. szept. 14. 22:13
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

A magyarok köpködése is rasszizmus, nemcsak a cigányozás és a zsidózás.

Nem gyenge és tehetetlen a magyar nép. Ha gyengének és tehetetlennek érzed magad, próbálj fejlődni, ne másokra vetítsd ki az önmagaddal való elégedetlenségeidet.

2009. szept. 14. 22:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Milyen hülyeségeket találtok még ki?A madzsarokat biztosan nem furdalja a lelkiismeret,sőt alig hiszem,hogy sok van közöttük,aki tudja,hol van Magyarország!

Azt pedig elképzelni sem tudom,hogyha megmaradtunk volna pogányoknak Európa közepén,akkor lenne-e még egyáltalán Magyarország?A gyengeségünknek semmi köze ahhoz,hogy milyen Istenben hiszünk!

2009. szept. 14. 22:21
 8/16 A kérdező kommentje:

Most nincs meg?? jaj

majd holnap..leírom...újra..

2009. szept. 14. 23:41
 9/16 A kérdező kommentje:

[link]

ők mondták, a fotósnak, aki náluk járt. De csak 3. évben.

Akkor vallották be. Van egy album..képes.. könyvtárban.

2009. szept. 14. 23:43
 10/16 A kérdező kommentje:

Azért beépült ez-az- Boldogasszony Anyánk.

De el tudom képzelni mekkora meghasonlás lehetett letérni a hitről.Az egész népnek.

2009. szept. 14. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!