A templomban a pap az ördögről beszélt, tényleg létezik az ördög? (többi lejjebb)
Bár én még személyesen nem találkoztam az ördöggel, de a templomban sokszor hallani róla.
Hogyan tudok találkozni az ördöggel? És tudok vele beszélni?
Sátán több alakot is feltud venni.
egyébként isten első FONTOSABB teremtése Ádám volt, Isten tökéletesre akarta, de a Sátán beavatkozott, a Sátán meg hol az Isten teremtménye, max testvére.
Sátán, az Ördög
Meghatározás: Az a szellemteremtmény, aki Jehova Istennek és az igaz Isten összes imádójának fő ellensége. A Sátán nevet azért kapta, mert ellenálló lett Jehovával szemben. Ördög néven is ismeretes, mivel első számú rágalmazója Istennek. Az őskígyó név is rá vonatkozik, nyilvánvalóan azért, mert az Éden-kertben egy kígyót használt fel, hogy becsapja Évát, és ezért a „kígyó” most már magában foglalja az „ámító” fogalmát. A Jelenések könyvében Sátánt szemlélteti a mindent felfaló sárkány is.
Na tessék, most meg sárkány!
Na ezt kihagytam, eddig nem jutottam el a biblia olvasása idején.
Aztán mondd csak, hány fejű?
az emberek ócska változata amit ti olvastok.
igen kevés ember kaparintotta meg az igazit amit maga az Úr 'írt'
"Felelembol olnek es gyalaznak? Felelembol ol meg valaki egy bolcsodeben gyerekeket? Nem a tettesben a gonosz lakik mert ember ilyet nem tesz epp esszel kizart."
Félni rengeteg dologtól lehet,még egy csecsemőtől is.Sok ember magától a szeretettől is fél,fél közel kerülni egy csecsemőhöz is.És ha leragad a félelmeinél,az tetteket szülhet.Jézust miért gyalázták,és miért ölték meg? Mert féltek tőle.Új dolgokat mondott az embereknek,felrázó szövegeket,az emberek pedig féltek a változástól,a felelősségtől,féltek attól,hogy ő okosabb náluk,és nagyobb hatalma van,mint nekik,hogy ki meri mondani az igaz dolgokat,amit ők szerettek volna szőnyeg alá söpörni.Figyeld meg az életben,hogy ki verekszik,ki erőszakos,ki gyilkol.Az,akit elönt a félelem.Nem tud úrrá lenni valamin,és erőszak formájában tör ki belőle.Persze,az igaz,hogy az ilyen ember elméje nem tiszta,mert a félelem elvakítja,és ezért rossz döntéseket hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!