A katolikusok hogyan szoktak meggyonni azt, ha onkielegitest vegeztek; mert ugyan ha mas nemuekkel lepnek testi kapcsolatba, azt maskepp mondjak; vagy ugyanaz? Illetve sulyosnak szamitanak?
Üdv!
"Önkielégítést végeztem". Ezzel mi a baj?
Egyébként pap válogatja, hogy mire mennyi "vezeklést" ad, szerintem a legtöbben a legkevésbé sem foglalkoznak azzal, amiket felsorolsz. Egyszerűen nem kell ezen agyalni, csak megcsinálni amit mond, no meg azt sem kell mérlegelni, hogy mi mennyire súlyos, meg mi súlyosabb, hanem arra kell törekedni, hogy semmilyen bűnt ne kövessünk el.
"Es nagyobb bun, mintha mas nemuvel csinalnatok?"
Tulajdonképpen ezeken a bűnökön nincs mit megbánni és nem is nagyon lehet. Egyrészt mert nem bűn, másrészt pedig ha az is lenne, akkor azért, mert ártalmas rád vagy másokra. Tehát ha te bűnnek ítéled meg, akkor inkább leszokni kellene róla. De mit lehet megbánni valamiben, ami jó volt és rossz nem? Akkor van értelme, ha tisztázod, hogy mi a rossz. Azt hiszem az nem válasz, hogy xy szerint rossz.
Mert én erre ezt tudom, mondani, hogy ki nem sz..le.
Egyébként hetero volt, ha ez számít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!