Tudnátok bérmanevet ajánlani?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Szeretek gépezni, zenét hallgatni ha ez számít. Nem szoktam feladni a dolgokat, kitartok a végsőkig. Mindenből a legtöbbet szeretném kihozni.2013. márc. 2. 14:10
1/6 anonim válasza:
Változik a világ, én 20 éve még nem választhattam, a keresztszülő nevét adták...
Szent Kinga sokat tett az országért...
3/6 A kérdező kommentje:
Szent Kingán és Szent Veronikán gondolkodok. Ti melyiket ajánlanátok? esetleg más ötleteket is várok:)
2013. márc. 2. 14:55
4/6 anonim válasza:
Cecilia is lehetsz, ő a zene védőszentje.
5/6 anonim válasza:
vedd elő a Szentek Életét, és olvasgasd át a szentek történeteit, mit tettek meg ilyesmi, aztán amelyik a legszimpatikusabb azt válaszd, ez nekem is bejött
6/6 anonim válasza:
Úristen...a kérdés pont olyan mintha én írtam volna. És én is ezen a két néven gondolkodtam :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!