Lenne valami hatással Magyarországra, ha Erdő Pétert választanák meg egyházfőnek?
Figyelt kérdés
Főként politikai dolgokra gondolok, de bármi változás érdekelne.2013. febr. 21. 22:31
1/7 anonim válasza:
Állandóan hazajárna. Baromi nagy költséggel védelmezné a rendőrség.
2/7 Hazardteam válasza:
Több pénzt vonnának el az adófizetőktől a római katolikus egyház kasszájába.
4/7 anonim válasza:
Biztos lenne, közhely szerű, hogy minél közelebb vagy Vatikánhoz, annál jobban befolyásol az egyház. Pl Olaszországban egy rakat könyvet betiltatott, vagy be akart már tiltatni az egyház. Én nem szeretném, hogy a mindennapi életben bármi, akár csak egy ilyen kis korlátozás felmerüljön, mert magyar pápa van.
A mandíner cikket olvastam, valóban lennének pozitív hatásai is, főleg a szellemi életre és én is büszke lennék a magyar pápára, csak nem vagyok benne biztos, hogy minden szempontból jó lenne ez nekünk.
5/7 anonim válasza:
A fentiek, plusz az összes politikus a nyakát törve rohanna folyton gazsulálni. Ez se megy ingyen.
Stadionépítésről áttérnénk katedrálisépítésre.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Valami ilyesféle gondolataim vannak nekem is
2013. febr. 22. 18:20
7/7 Hazardteam válasza:
Koronát hozna OV-nak és megkoronáznák a duna jegén? Nemistudom.. A történelemben nem vagyok túl járatos, de nem nagyon tudok magyar pápáról, pedig volt valami 5-600 eddig legalább. Mi magyarok szálka vagyunk európa szemében Attila óta, úgyhogy én valahogy nem tartom valószínűnek, hogy magyar legyen a főmaskarás. Szerintem előbb lesz fekete afrikai. Aztán ki tudja. ezeknél sosem lehet tudni, nemegyszer megtörtént, hogy egyszerre 3 pápa is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!