Nem találom a vallásom, filozófiámat. Be lehet e engem sorolni valamilyen vallási nézetbe, filozófiába? Ha nem akkor mi áll hozzám legközelebb, milyen irányba kell megváltoztatnom a gondolkodásmódomat?
Kutattam, keresgéltem a neten, de nem akadtam olyanra ami megfelelne.
Ateista vagyok az biztos. Nincs isten, ördög, menny, pokol, reinkarnáció, csak a halál.
Magát az "emberiséget" nem tartom sokra, szerintem az egyén az ami számít, amit egymaga letett az asztalra. Ha úgy tetszik annyit ér az ember ahány könyvet elolvasott.
A csodálatos Scientológiával ellentétben azt mondom, hogy az ember gonosznak születik (és neveléssel formálható jóra, vagy ahhoz hasonlóra).
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Nem vagyok rossz ember, elmúltam 20 és keresem a helyemet a világban, normális kultúrált válaszokat szeretnék. Köszönöm
Valójában a szcientológia-vallás is a "jól megszokott és széles körben elterjedt" dekadenciát képviseli,
semmi egyebet.
A társadalom gazdag és önhitt rétegeit célozza meg az üzenete, nekik szól és az ő pénzükre pályázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!