Vallásos lányok csak olyan srácokkal járnak, akik szintén vallásosak? Vannak olyan emberek, akik vallásosak, de a házasság előtti szexet, mint olyat nem vetik meg egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 16:53
11/12 anonim válasza:
Kedves 10. :)
Én vagyok az ötöske.
Úgy látszik, hogy most "Te szorulsz rám", és mivel kölcsön kenyér visszajár... kapsz egy zöld kezet :)
12/12 anonim válasza:
Én mélyen hívő keresztény vagyok, sajnos mégis éltem nemi életet a házasság előtt és élek most is....emiatt minden nap óriási bűntudatom van, de ha most bejelenteném, hogy többet nem akarom, akkor esélyes hogy a barátnőm talán el is hagyna....Én vittem bele a rosszba őt....Isten szemében utálatos vagyok, tisztában vagyok vele, és egyedül már nem is tudok kitörni ebből az egészből...Tudom mit kellene lépnem, de nincs hozzá erőm.....Ne higyj azoknak, akik szerint lehetsz jó keresztény is, meg megszegheted a parancsokat is egyszerre! Az mind HAZUDIK! Amíg tisztán tartottam magam, éreztem a mindennapi életemben Isten áldását, amióta a bűn útjára léptem, csak a kárhozottságot érzem. Farizeus lettem a szó valódi értelmében....Csak imádkozom, hogy valaha tudjak ebből kitörni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!