Vallásosak, mi a véleményetek Balogh Béla előadásairól?
Figyelt kérdés
Most nem csak a keresztényekhez, hanem minden vallás tagjaihoz szól a kérdés: Mi a véleményetek Balog Béla előadásairól? Itt egy link az egyik előadásról de van még egy pár akit érdekel a youtube-on.
Balogh Béla - A boldogság nyomában:
https://www.youtube.com/watch?v=JOhs00RCSAI
2013. febr. 4. 04:47
1/7 anonim válasza:
Válaszolnék, de "sajnos" nem vagyok vallásos.. Én Hívő keresztény vagyok..
2/7 KZitus válasza:
Ha azt kérdezted volna, mi vélemény Jézus Krisztus előadásáról, (például a Hegyi beszédről, Máté 5-7 fejezete) nos arról van vélemény. Nem kell menni a boldogság nyomába, mer Jézus elmondja, mi a valódi boldogság titka.
Akkor meg mi haszna Balogh Béla előadásának?
3/7 anonim válasza:
""sajnos" nem vagyok vallásos.. Én Hívő keresztény vagyok.."
lapozz fel egy értelmező szótárt
4/7 A kérdező kommentje:
Na mi van, semmi vélemény? Eddig 3 ból 2 értelmetlen. Köszi 3 :)
2013. febr. 4. 21:29
5/7 anonim válasza:
Béla névről mindig a magyar fil jut eszembe:
"Béláim! Gondolkodjunk!"
6/7 anonim válasza:
Valós, és működő dolgokról beszél. Nincs ebben semmi újdonság, az összes régi vallásban ott van ez a sorok között. kereszténység, hinduizmus, buddhizmus.. A nagy különbség viszont az, hogy ő nem nevezi istentől valónak ezeket a dolgokat. Ez egyfelől jó, mert csak a tiszta tudást adja át minden babonás háttérmese nélkül. Viszont kevésbé hatástalan, mert nincs benne semmiféle isteni tanításnak megfeleltetni akaró kényszerítő, zsaroló tartalom. pl aki nem akar eszerint élni, azt nem fenyegeti a halál utáni ismeretlennel. Ez tudomány, ami nem a megfélemlítésre épít.
7/7 A kérdező kommentje:
Na végre egy komment. Köszi és egyet is értek veled :)
2013. febr. 26. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!