Titeket nem zavar?
Figyelt kérdés
Amikor elmegyek misére és egy öreg hölgy vagy férfi odaült elkezdi a misén ordibálni hogy: AAAAMMEEN!!Meg hogy: MII ATYÁNK..... szerintem ettől azt hiszik hogy "menőbbek" vagy mi??2013. jan. 13. 13:46
1/8 anonim válasza:
persze, templomba azért jár az ember, mert menő -.-"
2/8 anonim válasza:
Engem nem zavar !Ha Ők úgy gondolják ,hogy így tiszta szívvel énekelnek hát tegyék.Ami Plébánosunk azt mondta,hogy nem az a lényeg,hogy kinek milyen hangja van és milyen hangos.Szerintem ne arra figyelj,hogy ki hogyan és mit tesz,hanem magára Jézus Krisztusra!(nem azért írom,mert azt feltételezem,hogy így teszel)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 13. 19:09
4/8 anonim válasza:
Természetesen igaza van annak aki azt mondja, hogy nem foglakozzunk a másikkal, mert ha neki így jó, hát tegyen belátása szerint, DE! Ezeknek az embereknek is tiszteletben kellene tartaniuk a másik emert és nem mellette kiabálni, hisz elképzelheteő(mint jelen esetben is) hogy valakit zavar. pl: Nem azért eszünk csukott szájjal mert kiesne belőle az étel, hanem másokat is figyelembe veszünk és nem akarjuk, hogy odahányjanak az asztal mellé :) Tudom vicces példa, de igaz.
5/8 anonim válasza:
Én röhögni járok oda, főleg az ilyeneken, meg a részeg papokon. De akkor is épp elég röhejesek, ha nem részegek:D
6/8 anonim válasza:
Templomba jársz és megszólsz másokat. Gratulálok. Egy újabb álszent...
7/8 anonim válasza:
Ateista vagyok. Nem vagyok álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!