Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed az iszlám...

Mi a véleményed az iszlám országokban élő nők helyzetéről?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 19:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%

Sajnálom hogy bele ütöm az orrom de nincs benne a szabályzatban hogy a komentekben ne az elözö felhasználok komentjeit komentáld ?:)De nem a muszlimokal van baj,ez tul általános csak a nagyrészükkel

és a kérdésre válaszolva elég siralmas mivel nincs akkora egyenjuguság mint európában,de mint mindenbe ebbe is bele lehet szokni :)

Egy budhista

2010. márc. 11. 19:30
 22/28 anonim ***** válasza:
58%

Több éven keresztül éltem az iszlám világban, és a következő véleményem alakult ki:

A nők jobb helyzetben vannak, mert nem lehet őket kihasználni!!!

Az igazi női szerepet töltik be. Mivel, hogy európában ez a szerep a propaganda hatására értéktelenné vált, és lebecsülendővé, sajnos nem nagyon fogják már megérteni mit jelen az anya szerepe! E miatt hiszik azt, hogy rossz helyzetben vannak!

2010. máj. 13. 20:00
 23/28 anonim ***** válasza:

Itt van a te válaszod!!!

[link]

2010. máj. 13. 20:07
 24/28 anonim ***** válasza:

jo lenne ha egyenjoguak lennének a nok az iszlám, vallásban de csak azért vannak elfátyolozva mert ezt írja a korán,most nem fogok idézni.

és nálunk a nok sokkal erkolcsosebbek mint az europaiak.

nyugodtan kérdezzetek.

egy másik moszlim no

2011. jan. 18. 13:25
 25/28 anonim ***** válasza:

Én is irígylem.

Nme ezért, de nagyon tetszik pl. hogy a buszban külön, előre engedik a nőket, férfi oda nem ülhet, nem zavarhatja őket. Ha valaki( pl. külföldi) nem tudja a rendet, a sofőr rendreutasíja. Nagyon tetszik hogy mennyire tisztelik a nőket.

A Korán is nagyon szépen előírja.

2011. jan. 19. 10:52
 26/28 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A párom pár hónapot töltött az araboknál, az ő élményeire alapozom a véleményemet. A muszlimok nagyon békés emberek, vallási előírás, a nők helyzete sokkal jobb , mint pl. az enyém, nők tudnak lenni, és biztonságban élnek. Persze vannak hátrányok, de sztem aki ott járt mind jobbnak látja azt az életet. Minket itt átver a propaganda. Egyrészt nem olyan jó nekem felszabadítva, mint tetszik, másrészt érdekes, azok a durva terroristák, nőgyalázók mind ott teremnek ahol az olaj a föld alatt, vagy stratégiai pont??? Ha nem lenne ott semmi, akkor is annyira érdekelné afejlett nyugatot a nők sorsa??? Mert akkor miért nem azokat az afrikai nőket szeretné megnmenteni mindenki, akik valóban nagyon nehéz sorban élnek?????!!Sőt, halnak. Az miért nem fáj Ámerikának és a Nyugatnak???
2011. jan. 19. 10:58
 27/28 anonim ***** válasza:

A bebugyolálás nem kényszer: egyszerűen az átható férfiszemek között való közlekedés egyetlen normális módja. És nbizony lászik ám talpig csadorban is, aki gyönyörű, és vannak azér tcsúnyácskák is, és az is látszik. A nők rafináltak. De sokkal több a szép nő: mert tudnak nők lenni. Eleve nőies a mozgásuk, a tekintetük. Sok szépnek született európai nőt az csúfít el, hoyg férfiként kénytelen élni. (kutatások szerin sok vezető beosztású nő a női típusú "körte" elhízás helyett a férfi típusú pocakra hízik, és ennek az oka a sok stressz, férfi hormonokat teremt)

Én irígylem aziszlám nőket.

Külön a henna az ékszerek és a szemfestékek, meg a gyönyörű, egyedi csadorok vagy burkák vagy nemtommik azok a slafrokok, de amiatt. Feketék, formátlanok, de egyik gyönyörűbben hímzett mint a másik. És tudnak abban is plázázni, csak jön a nörsz is.

[link]

És azt is irígylem, hoyg betiltották a valentini kiskutyákat.A hagyomány védelmében. Én is betiltanám, s akkor tudnánk ünnepelni Bálintot. Mert aznap házasodnak a verebek, ezer éve M.o-n :)

2011. jan. 19. 11:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Buddhista írja két D-vel!
2011. jan. 19. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!