Ha Jézus szűznemzéssel fogant, akkor nem nőneműnek kellene lennie?
Hát erre mondja a biblia, hogy vannak akik tanulnak tanulnak, de az igazság pontos ismeretére soha el nem jutnak.
Sajnálom, Még Jézus sem állt neki túl bonyolítani...
Így Én sem teszem, mert a legfennköltebb szavak sem érik el a céljukat, ha a kérdező alapból elutasít alapvető dolgokat.
"kérdező alapból elutasít alapvető dolgokat"
Te szoktál olyan alapvető dolgokat elutasítani mint a genetika és az evolúcióbiológia.
Ember esetében tudományosan hitelesnek bizonyított szűznemzést még nem fogadott el a tudomány, és emlősök esetében csak nagyon kivételes esetekben fordul elő. Ha embernél létezik is ilyen, akkor hamar spontán vetélés történik, mivel az utód nem életképes. Én ezt valahol így olvastam, de remélem egy biológus vagy orvos alátámasztja vagy megcáfolja.
És mielőtt felmerül még egy hasonló kérdés: az ember nem képes nemváltásra sem! (mármint mesterséges műtét nélkül... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!