Van valakinek itt Watchtower Library?
Innen sikerült letöltenem 2010 december 30-án. Bittorrent 7.2 -t használtam. 15 perc alatt jött le. Előtte 4 órán át kerestem, kipróbáltam vagy 50 linket. Már azt hittem hogy lehetetlen. Persze lehet hogy mire más próbálja, ez sem fog működni. Úgy látszik hogy még egy ilyen jelentéktelen esetben is igaz, hogy
"Mert aki kér, kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik." Máté 7:8
Remélem segítettem. Vigyázzatok magatokra, vallási kérdéssel pedig tanult emberekhez, lelkipásztorokhoz, papokhoz forduljatok. A gázkazánotokat is szakemberrel javíttatjátok, mert ha elromlik még fel talál robbanni és meghaltok. Miért szolgáltatnátok hát ki a lelketeket tanulatlan embereknek, akik nem csak megölnek titeket, de képesek a gyehennára is dobni benneteket. Lukács 12:5
Emberek! Ne fogadjatok el bibliamagyarázatot az Őrtorony Társulattól!
Kedves Kérdező!
Az elsők között válaszoltam többször is. Azóta sikerült megkapnod? Hogy haladsz a tanulmányozással? Esetleg azóta már meg is keresztelkedtél?
Kedves kérdező.
Azért, mert 1 teljes évig a JT-k hez jártam. Rendes emberek. Azonban úgy gondolom, nem helyesen magyarázzák a Szentírást. Vannak barátaim, akiket szeretnék erről meggyőzni. Ezért kellett a library, mert az ő saját tanításaik tarthatatlanságával szándékozom szembesíteni saját magukat.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!