Nektek mi a véleményetek a "Beszélgetés rejtettkézzel" című leírásról?
"Aki valóban hiszi és vallja hogy Isten létezik, eszébe sem jut, hogy az embertársának ártson."
Igen csak az a kérdés melyik Istenben, ugyanis anno egyesek az isteneiknek áldoztak illetve még öngyilkosságot is követtek el. A Bibliában számos olyan igevers van, ahol pl "Isten" olyanról rendelkezik, hogy bizonyos emberek irtassanak ki illetve halállal lakoljanak, akkor ott vannak az egyiptomi elsőszülöttek, Sodoma és Gomorra lakói, és folytathatnám az inkvizícióval...Kijelentéseid olyannyira nem helytállóak, hogy igazából reagálást sem érdemelnek, mégis megteszem. A legnagyobb mocsokságok a vallásokhoz köthetők, és képzeld én is hiszek a Teremtőben csak nem ezekben a felmagasztalt, vagy kreált entitásokban. Egy kicsit gondold át, amiket mondasz, mielőtt nekikezdesz.
Sziasztok! Elég sok vélemény érkezett előttem; legfőképpen olyanoké, akik abszolút ateisták, vagy pedig valamely' vallás által agymosottak... No more comment about it... So...
Józan paraszti ésszel szerintem van benne valami. Jelentősen formálta a világnézetemet.
Hiszek a Teremtőben, hiszem, hogy létezik a Földön kívül is élet, hiszem, hogy működik a háttérben egy nagyon befolyásos réteg, akik szándékosan pusztítják a Földet és az emberiséget. Tehát ezzel az interjúval máris megkaptuk a kerek egész történetet. Teljes mértékben elhiszem, amit leírtak a blogban.
Olvastam a Bibliát, tele van ellentmondásokkal.
Olvastam a Lacerta interjút, ha nem is mindenben értek egyet, azért összegyúrva a darwini elmélet + Biblia + Földönkívüli beavatkozás = VALÓSÁG (én így értelmeztem. Mindenben lehet némi igazság, de egyik sem a teljes igazság)
Alaje üzenetei is szuperjó infókat tartalmaznak. A 9. rész a kedvencem (és a 17. rész 33. perctől)
Legutóbbi infóm pedig ez: Zeitgeist the movie (megtalálod a YouTube-on. Az első harmad a bevezető szöveg után szépen elmagyarázza, hogy miből jöttek létre a különféle vallások, és hogy valójában hogyan is kell értelmezni Jézus születését és feltámadását).
Mellesleg hited szerint történnek a dolgok. Mindig az az igazság, amit Te magad igaznak tartasz. A vallás egy igen kényes téma, amit azért találtak ki, hogy megosszák az emberiséget annak érdekében, minél inkább irányíthatóbbak legyenek. Ez vonatkozik a versenysportokra is. Főleg, ahol két csapat egymás ellen játszik. (Oszd meg, és uralkodj! Kenyeret és cirkuszt a népnek! - így van ez ősidők óta)
A lelki békéd érdekében pedig azt ajánlom, ne mások véleményét kérdezd, hanem elsősorban a saját intuíciódra hallgass! Bízz magadban, bízz az intuíciódban! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!