Lehetek-e Jehova tanúja, ha nem vagyok hajlandó naponta téríteni és toleráns vagyok a többi vallással? Kiből lesz a jó tanú?
csatlakozom az előttem szólóhoz.
Ugyan is senki nem marad annyi éves látszatra amennyi valójában.
De ezt nem is kellene magyarázni,
Vegyük Ádám esetét.
Ha nem vétkeztek volna, szerinted ráncos csúnya emberekké váltak volna az év milliók alatt, és a születendő csecsemők csecsemők maradtak volna örökre, vagy felnőttek volna és megöregedve csúnya ráncos beteggé váltak volna?
Nem. mindenki megőrizte volna fiatalos egészséges kinézetét akár hány ezer éves lenne.
De a csecsemők felnőnek...
O MY GOD...
Máté 28: 19, 20 - Jézus mindent személynek aki kereszténynek vallja magát, azt tanácsolta, hogy menjenek és tanítsák az embereket.
Ha a tolerancia nálad azt jelenti, hogy tiszteletben tartod mások vallását, akkor rendben van
Krisztus minden követőjének tanúskodnia kell mivel Jézus is tanúskodott az Atyáról. A Jelenések könyvében ez áll
" Attól, aki van, aki volt, és aki eljön”, és a trónja előtt levő hét szellemtől, és Jézus Krisztustól, aki „a Hű Tanú”, „az elsőszülött a halottak közül” és „a föld királyainak Uralkodója."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!