Ha megkérdeznél valamit Istentól milene az?

Mielőtt a válasz gombra kattintottam, kétszer is ellenőriztem, jó kategóriában járok e. :D
Oké- vallás kategória, és ezt a szekciót elvileg főleg Istenben hívő emberek látogatják, akik szintén csak elméletileg Istentől akár napi szinten is kérdeznek valamit. Így viszont feltenni hívőknek, hogy mi lenne ha... ?
Mi az hogy mi lenne?
Hívők napi szinten akár többször felteszünk Istennek kérdéseket, és van amelyikre már megvan a válaszunk és van amire még nincs.
Mire kellene várnunk? Próbálom értelmezni a kérdést... vagy arra gondolsz, hogy a túlvilágon mit kérdeznénk? Arra sem kell várni. ha hiszed, hogy Isten élő személy, akinek van füle a hallásra, akkor most is megkérdezheted tőle.
Mindenki a saját személyiségéhez, érdeklődéséhez, kíváncsiságához, istenismeretéhez képest kérdezi Istent.
Legtöbbször természetesen a bennünket közvetlenül érintő dolgok megoldását szeretnénk megérteni és azokból kiszabadulni.
Óriásiak a különbségek hívők és hívők között, -sőt vannak akik csak nevezik magukat hívőknek, de nem azok... szóval sokféleség jellemzi a keresztény berkeket.

Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy megbocsátasz:)
Bár azt is kérdezhetném, hogy mikor áll rajtam bosszút xD
Ha Istennel beszélgethetnék, akkor már nem lenne egy kérdésem sem.

1. Látni akarnám az egész történetet az elejétől a végéig, a rejtélyekkel és vitatott dolgokkal együtt a maguk valójában ahogy megtörténtek.
2. Kíváncsi lennék a saját őseimre, visszamenve több ezer évet, kik voltak, mit csináltak, hogy néztek ki pontosan, akikből lettem.

Azoknak, akiknek esetleg nincs még Istennel személyes kapcsolata, kezdő lépésnek ajánlom ezt az írást:

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!