A facebookot az Ördög teremtette?
@ Hazardteam:
Tudom, hogy a reklámblokkoló nem véd a követés ellen; nem állítottam, hogy igen. Csak gondoltam, hátha valakinek még nincs ilyen progija.
A weblapokról írottakkal megleptél; igaz, én már azon is meglepődtem, amikor először láttam kiírva az IP-met egy oldalon... :D
@ 17:
Lementettem a linket, majd ha lesz időm, át is nézem. A te véleményedben megbízom. :)
@ 19:
Köszi a videót, tetszett. :)
Már fel is használtam egy másik kérdésnél.
És megkerestem a pszichológusost is. :)
Azoknak, akik nem keresték; vagy keresték, de nem találták:
Privacy – Pszichológus
http://www.youtube.com/watch?v=6qsqiVZiz1A
Üdv. :)
az emberiség sok ajándékot kap mostanában az Ördögtől,
persze "Istenre" hivatkozva teszik rá
hazudnak és a hazugság gyermekei
"Tudom kicsit meredek kérdés, de szerintem a facebook a "tökéletes fegyver" az emberi kapcsolatok lenullázására, egy ilyen degradáló dolgot csak a leggonoszabb képes kitalálni."
egyik ismerősöm nagypapája a facebook által találta meg a testvérét. a II. világháború miatt szakadtak el egymástól, azóta nem tudtak egymásról. 2 éve találták meg egymást!
Ez jó sztori. :)
Bár "a Facebook előtti időkben" a Vöröskereszt és hasonló szervezetek kutatták fel az egymástól elszakadt rokonokat.
Amúgy meg:
:)))
"Bár "a Facebook előtti időkben" a Vöröskereszt és hasonló szervezetek kutatták fel az egymástól elszakadt rokonokat. "
Kerestették úgy is. Nagyon keresték előtte is, a szétvált fiúk (ma nagypapák) apja is, ő sajnos már nem érhette meg) Elég tucat nevük van, amiatt volt nehéz megtalálni egymást.
Nem igaz.
Nekem egy csomó nőm lett a facebookról például. Nem tudom, milyen lenullázásról beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!