Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik régen a Hit Gyülekezetéhet tartoztak, de már nem járnak?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 16:29
 1/6 A kérdező kommentje:
t helyett z, bocs
2012. okt. 27. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Én félig-meddig. Egy időben oda jártunk a férjemmel, aztán nekem eléggé elegem lett, elkezdtem máshova járni. Aztán megszülettek a gyerekek, a másik gyülibe már ritkán jutottam el, és szerintem nekik is jobb, ha nem azt látják, hogy kétfelé tart a család, ezért ismét elmegyek olykor a hgy-be, de nem tartom magam ismét oda tartozónak.
2012. okt. 27. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért kérdezed?
2012. okt. 27. 19:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert bizonytalan vagyok és szeretném tudni, hogy akik már nem járnak, megbánták-e, vagy nem?
2012. okt. 27. 19:46
 5/6 yuda ***** válasza:

Régen jártam oda pár évig és minden nagyon príma volt. Jól éreztem magam egy vidám közösségben. Jó társaság, barátaim lettek..szóval minden jó úton haladt. Életem elkezdett minőségileg javulni. Majd magánéleti problémák miatt pár évig nem mentem.

Azt kell mondanom, életem legrosszabb döntésének tartom, amikor elkezdtem kimaradozni onnan... sokkal rosszabb volt, úgyhogy nemrég ismét járni kezdtem és az életem elkezdett újra kisimulni....

Most már nem tervezek kimaradozni, miután megízleltem ismét a jót. :)

2012. okt. 28. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én eléggé megbántam hogy nem jöttem el onnan időben
2019. okt. 27. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!