Hol tudom letölteni a Koránt magyarul?
Figyelt kérdés
Nem vagyok muzulmán, egyszerűen szeretném megismerni közelebbről ezt a vallást. Nem vagyok kíváncsi azon emberek véleményére, akik felszínesen ismerek e vallást és előítéletesek.2012. okt. 14. 03:08
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok előítéletes,de a robbantások előtt,mindig a koránból idézgetnek a tenoristák. Olvasd inkább a talmudot.
3/7 anonim válasza:
ez nagyon jó fordítás, tényleg érdemes ezt olvasni, jobb mint ami pl az egyistenhit.com-on van. sokkal kifejezőbb és kifinomultabb a szövege, nem mondernizált
4/7 anonim válasza:
Milyen férfi az aki veri a nőket es elveszi a jogokat a nőktől?!Olyan primitívek minden nő megérdmli a tiszteletet.Ezek a muzulmánok mind állatok én sokat ismerek és elnyomják a keresztényeket (karánykor 500 keresztényt öltek neg Afrikában) Ártatlan embereket ölnek meg.
5/7 anonim válasza:
annyira unom már ezeket sztereotípiákat...
egyébként kíváncsi lennék rá kérdező, miért akarod megismerni és honnan jött az ötlet vagy hol találkoztál vele
6/7 A kérdező kommentje:
1 nő vagyok :)
2 egyszerűen jobban érdeklődöm a vallások iránt, mint az átlag
3 a talmud is a listán van :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. okt. 16. 00:37
7/7 anonim válasza:
szia :)
belınkelek neked egy oldalt a Magyarorszagı Muszlımok oldala egyreszt olvasnı ıs tudsz a Koranrol masreszt az iszlamrol termesztesen valamınt onlıne letöltesı opcıok ıs vannak nagyszerü oldal szemelyes kedvencem:
Szep napot neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!