Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy fogalmazzam meg?

Hogy fogalmazzam meg?

Figyelt kérdés

Büszke vagyok,hogy keresztény vagyok.Miért?

Ez vallásból a házi feledat de sehogy sem tudom rendesen megfogalmazni, ezért kérem a segitségeteket...köszi

2012. okt. 6. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Büszke vagy rá?
2012. okt. 6. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán keresztény vagy?

Tudod mi a kereszténység? Egyetértessz Jézussal? Jézus követője vagy? Ha követed őt, miért?

2012. okt. 6. 16:55
 3/11 A kérdező kommentje:
igen keresztény vagyok.igen....de hogy irjam ezeket le?
2012. okt. 6. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Hány mondat kell?
2012. okt. 6. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Hány mondat kell, tényleg? Én szívesen segítenék, még ha csak 5-6 mondatban, de akkor is.

És amúgy hány éves vagy? Mert akkor olyan hangnemben írom :)

2012. okt. 6. 19:56
 6/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm.13 vagyok...nincs megszabva de nmóem hiszem hogy nagyon hosszú kell legyen...nagyon köszönöm
2012. okt. 6. 21:31
 7/11 A kérdező kommentje:
*nem
2012. okt. 6. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem saját gondolat, de leírom (Mai ige imafüzet hátulja)

3 ok, amiért szükséged van Jézusra

Jézus szeret téged! Ő azt szeretné, hogy személyes kapcsolatod legyen Vele, és egy örömteli, céltudatos élettel ajándékozhasson meg! Miért van Rá szükséged?

1. Mert kísért a múltad

Te nem tudsz visszamenni az időben, Ő viszont igen. A Biblia azt mondja: "Jézus Krisztus tegnap, ma, és mindörökké ugyanaz" Ő képes visszamenni a múltban elkövetett bűneidhez, egészen megtisztítani azoktól, és egy teljesen új kezdetet adni neked!

2. Mert szükséged van egy barátra

Jézus a legrosszabbat is tudja rólad és mégis a legjobbat hiszi veled kapcsolatban. Miért? Mert nem azt látja benned, amilyen most vagy, hanem azt, amivé leszel, miután elkészült veled. Micsoda barát!

3. Mert az Ő kezében van a jövő

Ki másban bíznál Rajta kívül? Az Ő kezében biztonságban vagy - ma, holnap és örökké. Ő mondja: "Mert csak én tudom, mi a tervem veletek... békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. Ga segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket."

Remélem, hogy segített egy kicsit, ez igazán jól összefoglalta :) Esetleg még belefűzheted a saját élményeidet is (pl. imádkoztál, hogy az egyik családtagod meggyógyuljon, és meggyógyult, vagy imádkoztál egy dolgozat előtt és sikerült, vagy ilyesmi)

Sok szerencsét! :)

2012. okt. 6. 21:48
 9/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2012. okt. 6. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Aki keresztény annak valóban van oka büszkének lenni (de nem hiúnak vagy beképzeltnek).

János I levele 3. fejezet

Nézzétek, mekkora szeretettel van irántunk az Atya: Isten gyermekeinek hívnak minket, és azok is vagyunk. Azért nem ismer minket a világ, mert őt sem ismeri. Szeretteim, most Isten gyermekei vagyunk, de még nem nyilvánvaló, hogy mik leszünk. Azt tudjuk, hogy ha megjelenik, hozzá leszünk hasonlók, mert látni fogjuk, amint van. És mindenki, aki így remél benne, megszentelődik, ahogyan szent ő is.

2012. okt. 9. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!