Szerintem minden lehetséges, ami létezik. Ha te így érzel, akkor lehetséges.
2012. szept. 30. 01:58
3/19 anonim válasza:
olyan ez mint az érem két oldala van h egyiket látod máskor meg a másik oldalt tudod h van mindkét oldal de te döntöd el merre fordítod a figyelmed...csak te
2012. szept. 30. 03:53
4/19 anonim válasza:
Aki Istenben hisz, az a sátán létezését is elfogadja. Tisztelni viszont csak Istent tisztelik.
Te a sátánt miért tiszteled?
2012. szept. 30. 07:51
5/19 anonim válasza:
Aki hisz Isten létezésében az evidens,hogy a sátán létezésében is hisz.Aki pedig a sátánt hiszi és imádja az pedig isten létezését is hiszi.Ez a kettő együtt jár.Mind a kettőt tisztelni és imádni viszont teljeséggel lehetetlen mivel ezek halálos ellenségei egymásnak és szöges ellentétei.Ez olyan mintha valaki kommunista és náci is lenne egyben.Ilyen nincs vagy csak az gondolja ilyennek a magát aki nincs tisztában a két oldal mibenlétével.
2012. szept. 30. 09:13
6/19 anonim válasza:
Ha hiszel Istenben,és tiszteled őt, akkor úgy gondolom, hogy a sátánt nem nagyon kéne.Ez CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.Persze ez nem biztos, hogy így van, de nekem valahogy ez jött le. Mivel Isten és a sátán két külön világ, ez SZERINTEM olyan mintha szeretnéd a csokit de mégse.Ez természetesen csak az én véleményem, mindenki másképp áll hozzá. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!