Ti is úgy vélitek (mint én), hogy Isten elhagyta a magyarokat?
Szia!
Nem,a magyarok hagyták el a Teremtőt,mert nem keresik!Egyébként hibás az a Teremtőről alkotott nézet,amely kizárólag egy kívül létezőként ábrázolja!
A magyaroknak nincs keresztény Istenük. De a valódi őrzőnk tényleg lehagyott, amikor egy hamis istent kezdtünk imádni.
Isten mindenkit elhagyott, ha nem vetted volna észre.
milyen jól látod, 1Pietrosol...
Elég, ha az istenhívő-istenkereső, sorsukban hasonlóan nehéz lengyelekre nézel: lám, őket "nem hagyta el"
Nem! Isten senkit nem hagy el, az ember hagyta el Istent!
De itt nem a templomba nem járásra gondolok!
Nem hagyta el Isten a magyarokat, csak Magyarországnak is szenvednie kell most hasonlóan ahogy annak idején Jézus is szenvedett. De ez nem azért van mert Isten elhagyta az országot hanem azért mert a szenvedés után a feltámadás jön majd! És itt nem arra gondolok hogy meghódítunk majd más népeket, hanem inkább egyfajta földi mennyország eljövetelére.
Én részemről nagyon hálás vagyok Istennek amiért ebben az országban élhetek és semmi pénzért nem költöznék máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!