Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti is úgy vélitek (mint én),...

Ti is úgy vélitek (mint én), hogy Isten elhagyta a magyarokat?

Figyelt kérdés
Magyarország, Isten

2012. szept. 28. 12:52
1 2
 1/16 Pietrosol ***** válasza:
19%

Szia!

Nem,a magyarok hagyták el a Teremtőt,mert nem keresik!Egyébként hibás az a Teremtőről alkotott nézet,amely kizárólag egy kívül létezőként ábrázolja!

2012. szept. 28. 13:04
 2/16 anonim ***** válasza:
23%

A magyaroknak nincs keresztény Istenük. De a valódi őrzőnk tényleg lehagyott, amikor egy hamis istent kezdtünk imádni.

Isten mindenkit elhagyott, ha nem vetted volna észre.

2012. szept. 28. 13:11
 3/16 anonim ***** válasza:

milyen jól látod, 1Pietrosol...

Elég, ha az istenhívő-istenkereső, sorsukban hasonlóan nehéz lengyelekre nézel: lám, őket "nem hagyta el"

2012. szept. 28. 13:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolom úgy. Ha el is hagyna nem azért, mert magyar vagy.
2012. szept. 28. 13:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Isten soha senki nem hagy el.(5Mózes 31:8) Azt szeretné ha közelednénk hozzá.
2012. szept. 28. 13:52
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem! Isten senkit nem hagy el, az ember hagyta el Istent!

De itt nem a templomba nem járásra gondolok!

2012. szept. 28. 13:59
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem hagyta el Isten a magyarokat, csak Magyarországnak is szenvednie kell most hasonlóan ahogy annak idején Jézus is szenvedett. De ez nem azért van mert Isten elhagyta az országot hanem azért mert a szenvedés után a feltámadás jön majd! És itt nem arra gondolok hogy meghódítunk majd más népeket, hanem inkább egyfajta földi mennyország eljövetelére.

Én részemről nagyon hálás vagyok Istennek amiért ebben az országban élhetek és semmi pénzért nem költöznék máshova.

2012. szept. 28. 14:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. szept. 28. 15:25
 9/16 Ozmium42 ***** válasza:
Szerintem a magyarok saját magukat hagyták el. Isten megadott mindent, amire szükségünk van, épp csak a sült galamb nem repül a szánkba. Mi viszont nem élünk semmivel, mindent tönkreteszünk magunk körül, mindenkire irigyek vagyunk, és csak panaszkodunk, és másokat hibáztatunk minden bajunkért.
2012. szept. 28. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát az átlag magyar jobban él, mint a 7 milliárdos emberiség háromnegyede, csakhát nem Afrikát meg Indiát mutogatják nekünk a tévében, hanem a Nyugatot, ezért frusztráltabbak vagyunk, mint kéne. Szóval a magyarokat inkább csak a józan eszük hagyta el.
2012. szept. 28. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!