Ilyen nagy felázadás lenne a keresztények között is, ha a prófétájukat gyaláznák, mint most a mohamedánoknál?
én úgy hiszem Jézus meg tudja magát védeni
sőt övé a bosszúállás is, én nem húznék Vele ujjat
Keresztények melyik prófétáját a sok közül ??
"nagy felázadás lenne a keresztények között is"-szerintem NEM.
Most hogy láttam ezt a videót, tiltakozásul feltöröm a szentesi vízgazdálkodási társulás honlapját.
http://www.youtube.com/watch?v=y-C2Iz4QBRw
Én meg újra reménykedem, hogy mégis beteljesedik a jóslat Jézus eljöveteléhez, hogy a Közel-Keleten kialakul egy vallásháború, amely írtani kezdi a keresztényeket.
Attól tartok, hogy tényleg a Sátán indította ezt be és úgy látszik Franciaországban lakik.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Jézus meg védi saját magát, nagyobb hatalma van mint ha az egész kereszténység össze fogna érte, nem kell segítség.
Mint mondta Jézus Péternek amikor az egy karddal akarta megvédeni Jézust, hogy ha akarná egy egész légiónyi angyalt kérhetett volna az atyjától segítségül.
Evvel azt tanította, hogy a szolgái nem hadakozhatnak semmilyen célból, még saját magukért sem, mert az életünk az övé, meg tud minket szabadítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!