Melyik a kedvenc keresztény filmed?
Figyelt kérdés
Főleg olyanra lennék kiváncsi, amiben Jézus is van.
De szívesen fogadom az angyalos filmeket is.
2012. szept. 9. 17:19
11/20 anonim válasza:
A Lendkerék, a Végtelen hit, a Tűzálló, a Teljesen idegen és a Luther.
Jézus személyesen csak a Teljesen idegenben szerepel, a többi inkább keresztyénekről szól.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. szept. 10. 23:16
14/20 anonim válasza:
A zarándok útja és a Passio. A zarándok útját érdemes megnézni kereszténynek és nem kereszténynek egyaránt egy elég tanulságos film.
16/20 anonim válasza:
Csodálom, hogy nem említettétek a Legyetek jók, ha tudtok c. filmet. Lélekmelengető, imádom, és még vicces elemek is vannak benne, pedig maga a téma nagyon komoly.
17/20 anonim válasza:
Az általam belinkelt kérdésben ott van az, ha jól emlékszem, Titus Pullo ajánlotta. De lehet, hogy én. Merthogy nekem is nagy kedvencem. :)
State buoni, se potete. :)
18/20 anonim válasza:
Ez esetben elnézést a figyelmetlenségemért. Szép napot Mindenkinek!
19/20 anonim válasza:
1 A dárda vége
2Az aranykezű sebész
3 Életem a szörf
4 A megbocsátás útja
ezek nagyonjok ajálom mindenkinek aki még nem láta A dárda vége
20/20 anonim válasza:
Nemrég néztem meg az Éli könyve című filmet és azt kell mondnom,hogy nagyon tetszik. Denzel Washington nagyot alakitott a filmben legalábbis ez az én véleményem. Megosztoznak a vélemények ami filmet illeti, de szerintem tanultságos az a kitartás amit közvetíteni akar. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!