Keresztények, szerintetek a zenének milyen káros hatása lehet az emberre?
Miért nem ajánlott olyan zenét hallgatni, aminek világi a szövege?
Mi a gond a keserű, durvább, keményebb zenékkel?
A meghallgatásuk bűn vagy hatnak valamilyen formában az emberre? Ha hatnak, akkor hogyan és mi lehet a következménye?
Én úgy gondolom, hogy fejlesztik a kreativitást és sokszor meg is nyugtatnak. Ugyanakkor kezdek rájönni, hogy rontják a hangulatot, függőséget okoznak stb..
Ti mit gondoltok erről?
Nem bírjátok elviselni, ha más a véleményem, mint nektek? Ráugrotok a piros kézre? Az a nem hasznos válaszok kiszűrésére jó! NEM A NEKTEK NEM TETSZŐ VÁLASZOKÉRA.
Megkérdezte a kérdező, én mit gondolok. Én meg leírtam! Akkor mi is a baj? Keresztes háborút folytatunk a másként gondolkodók ellen?
Ha olyan zenét kénytelen az ember huzamosabb ideig hallgatni, amit ki nem állhat, akkor megfájdulhat a feje. Ha túl hangosan hallgatja, akkor is, sőt, ilyenkor a hallása is károsodhat.
Kb. ez minden. Hallgasd nyugodtan azt, ami tetszik, a kereszténység nem tiltja ezt, csak egyes fanatikus szekták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!