Van itt valaki, aki valami Magyarországon ritka vallást vagy világnézetet gyakorol?
Napirai11 válasza:
A hasznos linkek menüpont alatt találsz olyat, hogy felekezeti statisztikák, itt fel vanak sorolva a vallások felekezetek szerint, hogy melyikből hány százalék van Mo-n: ha van időd, és türelmed hozzá, akkor bogarászgasd, és rájössz, hogy melyek a ritka vallások.
Igen. Itt vagyok én. Az ősi bölcsesség-vallást, az Arany Nap-rassz aranykori vallását gyakorlom. Utam az őskor útja.
Utam RÁ fiainak az útja, mivel magam is rafaita (RA-fajta) vagyok.
én a kereszténységet gyakorlom: kétezer évvel ezelőtt alig néhányan voltak, jó ideig elég ritka vallásnak számított a római birodalomba.
az a gyülekezet ahova én járok kicsi, de lehet hogy egyszer sokan fogják ezt az utat követni.
( olyan kereszténység amely a new age szellemiségével harmóniában mozog)
Azt gondolom én ritka világnézetet vallok--annyira ritka hogy nem találtam sehol hozzá hasonlót-- bár a fogalmakat, kölcsönvettem vallásoktól vagy filozófusoktól, mert én se találtam rá jobb elnevezéseket.
De ismétlem nem vallás csak, a Teremtőkről, természetről életről, annak értelméről és a halál után várható létről szól- igyekeztem megfogalmazni. Ha érdekel keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!