Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt valaki, aki valami...

Van itt valaki, aki valami Magyarországon ritka vallást vagy világnézetet gyakorol?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 00:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ja semmi, az eredeti kérdésre válaszoltam, hogy a kiegészítést figyelembe véve akkor én nem gyakorlok ritka vallást :) nem tudom, miért éreztem ezt olyan égetően fontosnak közölni hajnali kettőkor :)
2012. aug. 31. 10:57
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem fontos, csak érdekel.
2012. aug. 31. 11:59
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

Napirai11 válasza:

[link]

A hasznos linkek menüpont alatt találsz olyat, hogy felekezeti statisztikák, itt fel vanak sorolva a vallások felekezetek szerint, hogy melyikből hány százalék van Mo-n: ha van időd, és türelmed hozzá, akkor bogarászgasd, és rájössz, hogy melyek a ritka vallások.

2012. aug. 31. 18:20
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Én pogánynak vallom magam. Nem wicca, nem druida, hanem a saját utamat járom, több pogány vallás "összegyúrásával".
2012. szept. 16. 19:07
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

Igen. Itt vagyok én. Az ősi bölcsesség-vallást, az Arany Nap-rassz aranykori vallását gyakorlom. Utam az őskor útja.

Utam RÁ fiainak az útja, mivel magam is rafaita (RA-fajta) vagyok.

2012. szept. 16. 23:40
 16/23 anonim ***** válasza:
(nem ritka vallású a 9-es. De ritkán ír)
2012. szept. 18. 00:19
 17/23 izidorkata ***** válasza:
24%

én a kereszténységet gyakorlom: kétezer évvel ezelőtt alig néhányan voltak, jó ideig elég ritka vallásnak számított a római birodalomba.

az a gyülekezet ahova én járok kicsi, de lehet hogy egyszer sokan fogják ezt az utat követni.

( olyan kereszténység amely a new age szellemiségével harmóniában mozog)

2012. nov. 11. 21:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Azt gondolom én ritka világnézetet vallok--annyira ritka hogy nem találtam sehol hozzá hasonlót-- bár a fogalmakat, kölcsönvettem vallásoktól vagy filozófusoktól, mert én se találtam rá jobb elnevezéseket.

[link]

[link]

De ismétlem nem vallás csak, a Teremtőkről, természetről életről, annak értelméről és a halál után várható létről szól- igyekeztem megfogalmazni. Ha érdekel keress rá.

2012. dec. 20. 00:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Nagyon jóóóóóóó!!!! Vannak még igazi keresztények is, úgy látom, akik nem állítgatnak karácsonyfát csak imádkoznak stb. (ez nem kritika csak minden elismerésem, hogy nem sodródtak el a legtöbb újabb áramlatokkal!!!!) Köszönöm, hogy megosztottad!!!!
2012. dec. 20. 10:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Én például felépítettem magamnak a saját vallásomat. Így, mivel egyedül én vagyok egy személyben főpap és szolga, elég ritkának számíthatok...
2013. nov. 5. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!