Van közületek adventista?
Az csak "kirakat".
Kicsit gondolkozz el azon, hogy ha már a táborban, ahol vannak még nem adventisták, de érdeklődők is marnák egymást, az mennyire tenné vonzóvá a közösséget?
A kedvesség, összetartás, stb az ilyen táborokban csak képmutatás, kirakat, színház.
Bocsánat, ha most kiábrándítottalak, de tapasztalatból beszélek.
Természetesen az adventista közösségekben is vannak JÓ, KEDVES, ÖSSZETARTÓ emberek, de ezek inkább személyektől függnek, és nem a közösség általános jellemzője.
Szia!
Én adventista vagyok, 23 éves. Örülök hogy tetszett a tábor :-) Ez pozitív visszajelzés ^^ Isten áldjon!
Szia!
Igen, vagyunk jó néhányan itt a GYIK-en. Én is reformátusként voltam először Bózsván kb. 20 évvel ezelőtt, és engem is a légkör fogott meg. Azóta a gödöllői Bibliaházba járok, ha érdekel nézd meg a honlapunkat: [link] ha nem titok, érdekelne melyik táborban voltál?
Üdv. Péter
Az én nagynénémék is adventisták és én is egyet értek a tanításaikkal. Valóban mint minden csoportosulásban itt is vannak érdekes figurák, nekem is voltak rossz tapasztalataim. Összességében nézve tényleg összetartóak
22/F
#8-nak:
Én adventista vagyok, te meg katolikus. De amit írtál, azzal egyetértek.
Kérdezőnek:
Örülök, hogy a táborban megtetszett az ott lévők összetartása. Azt írod, hogy szeretnél református maradni. Rendben, legyen úgy. Most már csak az nem világos, hogy miért tetted fel a kérdésedet? Szeretnél adventistákkal kapcsolatba kerülni? Vagy más a kérdés oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!