Megtért keresztények, hogy ha volt olyan, hogy elbuktatok azt hogyan lehet elrendezni magatokban?
Kérdésem nem provokáció és nem szexuális témáról van szó!
Tudtam, hogy amit teszek azt nem kellene (Isten azt mondta, hogy "ez nem jó")de mégis megtettem és nagyon rosszul éreztem/érzem magam, és így most azt mondom, hogy biztos többet nem teszem...
Megtért keresztényként mások is el szoktak bukni???
Köszönöm előre is az értelmes hozzászólásokat, a kötekedéseket töröltetni fogom!
A legrövidebb út az egyenes.
Ha fáj is.
Mindig azt tegyük ami helyes.
Köszönöm a további válaszokat.
Tudom, nehéz így konkrét választ adni, hogy nem ismerjük a tényeket.
Nem bántottam meg "senkit", nem okoztam kárt senkinek, legfeljebb magamnak, a lényeg, hogy nem akartam konfliktust valamiből ami Istennek nem tetszik, olyannal aki ezt nem értené esetleg meg. A legjobban az fáj nekem, hogy inkább embereknek akartam megfelelni mint Istennek.
Tudom, hogy senki sem tökéletes. DE! Annyi lenne az egész, hogy teljes szívemből megbánom, megvallom és törekszem arra, hogy többet nem cselekszem ezt?
Akár nem csak "erre a konkrét példára" gondolva?
Az ilyen esetekre lett kitalálva a bűnbánat, amelynek menete a következő:
1. Felismered, hogy helytelenül cselekedtél, és őszinte szomorúságot érzel a hibád miatt. (Ezt már megtetted, tehát máris jó úton haladsz.
2. Őszintén bevallod az Úrnak, amit tettél, és annak az embernek is, aki ellen vétkeztél.
3. Soha többé nem követed el.
Mindannyian hibázunk néha még a megtérésünk után is. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy minél kevesebbszer hibázzunk, és ha ez mégis megesik, akkor őszintén meg kell bánnunk, és többé nem elkövetnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!