"Isten hozott" lábtörlő a sátoraljaújhelyi róm. Kat. Templomban? Okés vagy gáz? Mit tanít erről a Biblia?
Figyelt kérdés
Nyilván az angol "wellcome" mintájára készülnek ezek a lábtörlők, de magyarul nem annyira szerencsés.2012. júl. 23. 09:37
2/14 Antimod válasza:
Én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Köszöntés.
3/14 anonim válasza:
Nincs benne semmi különös. A Biblia pedig nem foglalkozik lábtörlőkkel!
4/14 anonim válasza:
Egy picit furcsa nekem is, hogy ebbe törölje valaki a lábát, de én viccesnek is érzem, semmi gázos dolgot nem érzek. Furcsán meglepő és vicces. Egy kis mosoly pedig senkinek sem ártott még meg. SZerintem igazán lehetne lazítani picit. :) Ismerem a Bibliát, de erre érvényes sort nem tudnék felhozni :) Szerintem csak megmosolyogtatná az embereket. :)
6/14 eric_one válasza:
Márk Evangéliuma 17,9
"Ama magasságos Istennek köszöntését ne sződd a te szőnyegedbe, se lábtörlődbe, se nyoszolyád takarójára."
7/14 anonim válasza:
Bemész a templomba elmondod a nagy felfedezésed valamelyik papnak aztán kicserélik helló kitty-re.
Valószínű efelett a zsoltár felett elsiklottak a papok.
8/14 anonim válasza:
eric-one
Nem félsz, hogy pokolra kerülsz?.....:D
9/14 anonim válasza:
10/14 A kérdező kommentje:
Berta Wooster love : ) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
csak csalinak írtam ki ezt a kérdést
köszönöm, h. válaszoltál : )
2012. júl. 23. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!