Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istenfélö keresztények,...

Istenfélö keresztények, hogyan védekeztek?

Figyelt kérdés

#nemjo fogalmaztam! Házasságban
2012. júl. 6. 20:34
1 2
 11/18 Hazardteam ***** válasza:
52%
A "kérdés" nem igazi kérdés csak egy JT. copy/paste flém valami brossúrából. Se célja, se értelme nincs, a "kérdező" meg tipikusan sehol nincs a "kérdés" feltevése után. Állatira jellemző. Ezért írtunk hülyeségeket, mert már unjuk (én legalábbis ezért)
2012. júl. 7. 04:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kettőre zárjuk az ajtót.
2012. júl. 7. 10:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Bocs a terhességtöl hogyan védekeztek??
2012. júl. 7. 16:08
 14/18 Andizsuzsi ***** válasza:
A terhességtől való védekezéshez is tökéletes az Algoflex. Szorosan kell a két térd között tartani.
2012. júl. 7. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Az orális fogamzásgátlás is tökéletes: Ha egy férfi megkérdez egy nőt, hogy lefekszik-e vele, azt kell mondani: NEM. :)

(Ezt Woody Allentől loptam. :D )

Kedves kérdező, látom, legalább rájöttél, hogy nem fogalmaztál pontosan; igaz, először komment helyett a kulcsszavakhoz írtad.

De ha keresztény vagy, és tényleg érdekel a téma, akkor jelezd légy szíves, és akkor válaszolunk komolyan is. Ha csak provokálni akartál, akkor részemről kihagyom.

Szóval: keresztény vagy? Mióta? És melyik felekezethez tartozol? Felétek nincs erről tanítás, vagy miért a GYK-n kérdezel ilyen témában?

Üdv. :)

2012. júl. 7. 16:49
 16/18 Hazardteam ***** válasza:
Vigyorgó paradicsomszedő embereket vizualizálok háttérben ugráló óriáspandákkal aktus közben, amitől a spermiumaimban kiég a biztosíték, elhaláloznak és meg van oldva. Asszem petesejtekkel is működik, csak ott eperrel kell.
2012. júl. 7. 18:41
 17/18 Andizsuzsi ***** válasza:

Azért, hogy egy kicsit komolyabb választ is adjak elmondom, hogy az én egyházam (katolikus vagyok, mert hogy nem minden keresztény felekezet vélekedik erről sem egyformán) nem fogadja el a fogamzásgátlás egyetlen fajtáját sem, a megelőzés módszerei közül pedig csak a természeteseket (pl. naptár módszer, hőmérőzés), vagyis a terméketlen napokon való nemi aktust.

Arra, hogy ennek ellenére, vagy ezzel együtt ki mit alkalmaz, nem nagyon fogsz választ kapni azért, mert ez mindenkinek a magánügye.

2012. júl. 7. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha nem válaszolsz, kérdező, akkor azt fogom hinni, hogy tényleg csak szórakoztál... Nem olyan nagy baj, mert mi is. :D

Találtam megint egy idézetet Woody Allentől:

"A fogamzásgátlás legbiztosabb, szájon át történő módja, ha kidumálod magad a szexből." :)))

De csak hogy ne rajtam múljon, ha esetleg olvasol még: a fogamzás megelőzése szabad, bármilyen módon. A megfogant magzat életét viszont tilos elvenni, még zigóta korában is. Tehát a megtermékenyült, beágyazódott petesejt elpusztítása is ugyanaz a kategória.

2012. júl. 10. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!