Miért hiszi azt némely vallásos, hogy aki nem hisz az ördögökben, ördögűzésben, azt valójában megszállták?
Figyelt kérdés
Ennyire nem lehet gyépés valaki!2012. jún. 26. 07:42
1/6 anonim válasza:
Ez neveltetésfüggő szerintem, nálunk is volt a suliban olyan vallás-fanatikus gyerek, aki ha csúnya szót hallott, vetette a kereszteket, és látványosan vezekelni kezdett más bűnéért :D És igen, sajnos vagy nem sajnos, ki-ki döntse el, de vannak ilyen emberek. Vannak csendesebbek, és vannak olyanok, akik már-már félelmetes hülyeségekre is képesek.
2/6 Salx Narval válasza:
Az egyik vallásos ismerősöm, régebben, bennem vélte látni a Sátánt. Elsőre azt hittem csak hülyéskedik, de amikor láttam a rémületet a szemében, jobbnak láttam otthagyni. A mai napig szentül állítja, hogy akkor én nem voltam önmagam és azért nem vettem észre, mert akkora ereje volt felettem. Még csak annyit, hogy azóta is távolságtartó velem szemben, pedig mondtam neki, ha akarja meg is fürdök szenteltvízben.:D Komolyan mondom, ez azért már gáz, vagy még inkább orvosi eset.
3/6 anonim válasza:
Kérdező: de, sajna lehet valaki ennyire gyépés is, sőt...:D jó sokan vannak az ilyenek. Többször hívtak már engem a Sátán játékszerének, mint ahány csillag van az égen :D Sajnos vannak ilyen orvosi esetek, ahogy a fenti kommentelő helyesen megfogalmazta :)
4/6 anonim válasza:
Rosszul látják a helyzetet,mert ők azok,akik hisznek az ördögben:)
Amúgy,egyszerű és kézenfekvő a válasz,lehetnek ennyire gyépések!
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg akikről itt beszéltek azok tényleg elég fura gondolkodású fazonok lehetnek és nem is értek egyet ezzel hogy másokat ilyen könnyen lemegszállottoznak.
De azért hadd tegyem hozzá hogy én is úgy gondoltam hogy a magam ura vagyok aztán később mégis éreztem amikor kiment belőlem egy gonosz lélek és utólag már nagyon jól látom azt his hogy korábban hogyan tartott az uralma alatt. De egyébként nem voltam megszállott hanem inkább csak megkötözött. Manapság az ilyesmit "függőségnek" szokás hívni.
6/6 Salx Narval válasza:
Jó-jó de engem semmi értelme nincs megszállnia, hiszen a hívő emberek szerint én amúgy is kegyvesztett vagyok, hiszen nincs hitem az Úrban. Gondolom jobb dolga is akadna, mint az amúgy is kárhozatra ítéltekkel vacakolni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!