Rettegsz az Ítélet Napjától?
Elöljáróban leszögezem, hogy én nem hiszek bennek, de azokat kérdezem, aki viszont hisznek benne.
Szóval aki hisz benne, az a nap 24 órájában retteg, hogy "jaj, mindent jól csináltam vajon" vagy kellő önbizalommal és nyugalommal tekint elé?

xDD Borzasztóan rettegek. Aludni sem tudok miatta.
Amikor iszom a teámból, mindig mintha egy filmbe kerülnék vagy valami trippem lenne....
Mögöttem megjelenik a pokol, hegyekkel, vulkánokkal, és a fortyogó lávától ég rajtam a bőr. Majd azt látom, hogy a poharam megnő és egy marha nagy üst lesz belőle, amibe bele repülök és csak forgok körbe és körbe.
Természetesen az olyan ateisták jajjgatását hallom, mint te is kedves kérdező. Forogtok az ondóban és nem értem, hogy én miért kerültem oda xDDD
Be ne vedd ezt a baromságot.
Ugyan, mitől rettegnék? Inkább várom, minthogy rettegjek tőle. De nem azért, mert másnak rosszat akarok, vagy tönkre szeretném vágni a világot.

Apostolok Cselekedetei:1:7
"Monda pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya a maga hatalmába helyheztetett."
De benne van a Bibliában, hogy bármikor lehet világvége.
Tehát jobb úgy élni, hogy holnap nem lesz.
Természetesen nem arra gondolok, hogy ne tervezz.
Hanem arra, hogy ne gondolod, hogy bűnt követhetsz el azzal a tudattal, hogy no majd megbánom és kész (egyrészt szívből kell megbánni a bűnt, másrészt nem biztos, hogy lesz már rá alkalom).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!