Bele szoktál gondolni abba, milyen lesz halálod után
találkozni a hited istenségével, túlvilágával?
Figyelt kérdés
Volt, hogy belegondoltál, hited szerint mi fog téged várni halálod után?
Sok ismerősöm igen. Keresztények általában azt vallják hogy Istennel fognak találkozni és az angyalok társaságát élvezhetik majd örökké
Muzulmán ismerősöm a Paradicsomról beszélt
Buddhista ismerőseim azt valljak, hogy el fogjak érni a nirvánát, a teljes megsemmisülést, ez a céljuk
De volt olyan hitű ember is, aki törvényszék elé fog kerülni hite szerint, ahol sorsa felett ítélkeznek majd istenségei.
2012. jún. 14. 23:22
1/8 Ozmium42 válasza:
Képiesen nem tudom, hogy fog kinézni, de azt hiszem mindenképp felemelő érzés lesz igazságos ítéletben részesülni. Talán kérdezni is lehet.
2012. jún. 14. 23:58
2/8 anonim válasza:
Belegondoltam, de rájöttem, hogy nem fogom megtudni soha.
2012. jún. 15. 00:05
3/8 anonim válasza:
Tudod, én attól tartok, hogy mindenkire csak a nagy sötétség (semmi) vár és ez a legszomorúbb az egész életben.
2012. jún. 15. 00:11
4/8 pelgrim válasza:
Nagyon gyermeteg gondolkodás !
Ha a halál előtt nem találsz Istenre, akkor halálod után se fogsz vele találkozni. A halál ugyanis majdnem mindent tönkre tesz, tested elpusztul, személyiséged megszűnik, csak isteni kiléted, a Krisztus benned éli túl, az is csak akkor marad 'veled', ha életed folyamán gondját viselted.
2012. jún. 15. 09:15
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, mi lesz velem halálom után, ezért nem is áltatom magam semmiféle mesével.
2012. jún. 15. 10:59
6/8 anonim válasza:
Én szerintem csak kukacokkal meg férgekkel fogok találkozni (vagyis remélem azzal sem... hamvasztást akarok).
Egyébként, ha már meghalok, és utána valahova jutok, az remélem egy óriási Nirvana koncert lesz...vagy egy óriási könyvtár :)
2012. júl. 1. 21:55
7/8 anonim válasza:
Már álmodtam is Róla! Én kisgyermekként odafutok Hozzá és megölelem! És ez olyan felemelő érzés, mintha kiteljesedne a lelkem, olyan tökéletes boldogság! Amikor melegség tölti el az egész tested és gondtalannak érzed magad :) Már csak a gondolat mosolyt csal az arcomra *.*
2012. júl. 1. 21:59
8/8 anonim válasza:
Nem gondolok bele, mert imádom az életet és nem tudom elhinni, hogy van a Földnél szebb és jobb hely. Ez kicsit hülyén hangozhat, tudom, de én már elég sok helyen megfordultam és a világban annyi szép, sőt gyönyörű dolog van, hogy semmiképpen nem akarnám itt hagyni. Hacsak a túlvilág nem egy másik Föld éhezés, nyomor és természeti katasztrófák nélkül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!