Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van valami adat arról, hogy a...

Van valami adat arról, hogy a magyarok hány százaléka hisz Istenben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Nincs. Csak arról, hogy hányan adták meg azt, hogy melyik valláshoz kívánnak csatlakozni, vagy melyikhez hiszik magukat.
2012. jún. 3. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Tudomásom szerint nincs.
2012. jún. 3. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Meg kell várni majd a népszámlálás eredményeit.
2012. jún. 3. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
A népszámlálás eredményét szerintem nem szabad komolyan venni. Nálunk az egész család (kivéve néhány családtagot) Római Katolikusnak tartja magát, de valójában templomot csak két évente látnak, amikor esküvőre mennek. Ennek ellenére mégis bejelölték maguknak a vallásukat a papíron, miközben még azt se tudják, hogy miben hisznek. És ez nem egyedi eset, mert szinte mindenkiről eltudom ezt mondani a környezetemben.
2012. jún. 3. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

22:53:

Amit modnasz, abban valóban van valami

2012. jún. 3. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Kb. 10% felmérések szerint. A népszámlálásnak ehhez semmi köze, arról kár vitatkozni.
2012. jún. 3. 23:48
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nincs valós adat, mivel nem kötelező megvallani.
2012. jún. 4. 00:32
 8/9 anonim ***** válasza:

00:32

Vannak felmérések.

2012. jún. 4. 00:39
 9/9 fairi1 ***** válasza:

[link]

Én ennyi találtam, 30-45% között akik nem vallják magukat vallásosnak( ezek egy része még hihet istenbe maga módján, csak nem követ vallást). Ezek közül mennyi az ateista vagyis aki elveti isten létezését, ilyen statisztikáról nem tudok.

2012. jún. 4. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!