Hogyan tudom túltenni magam azon, hogy nem vagyok egészséges?
Szia!
Úgy,hogy nem ezen rágódsz!Ha pedig beteg vagy,tehát az orvos diagnosztizált valamilyen problémát,akkor megkeresed annak a lelki okát!A betegségek nem a semmiből fakadnak,hanem abból,hogy nem figyelsz magadra!Minden ember képes saját magát gyógyítani,míg az orvosok zöme csak a tüneteket kezeli!
Mondok egy jellegzetes példát:Emésztési problémáid vannak,tehát feltételezhető,hogy sokat rágódsz valamilyen problémán!Ne a problémán rágódj,hanem a megoldáson elmélkedj és már el is kezdted magad gyógyítani!
Hajrá!
Első körben kövess el mindent azért, hogy meggyógyulj: járj orvoshoz, szedj gyógyszert, táplálkozz egészségesen, stb. Amennyiben a betegséged nem gyógyítható, az a tudat éltessen, hogy a bajod nem véletlen, és az Úrnak valamilyen célja van azzal, hogy ezt a betegséget adta neked - magyarul a betegséged a fejlődésedet szolgálja. Töprengj el azon, hogy vajon mi az Úr célja a betegségeddel, és imádkozz is, hogy választ kaphass erre a kérdésre. Ha megérted a miértet, sokkal könnyebb lesz elviselned a betegségedet, sőt, áldásnak fogod azt tekinteni, és fel fogod ismerni, hogy az valójában a javadat szolgálja.
Mindezt tapasztalatból írom, hasonló cipőben járunk. :)
Ezen már én is elgondolkodtam (én gyógyíthatatlan betegséget kaptam, amivel együtt születtem, szval nincs lelki oka), viszont ha rájönnél a dolog nyitjára, kérlek szólj. Én már lassan egy éve szenvedek, mert most derült csak ki; tönkretéve eddigi életemet.
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!