Örülnétek ha a Németh Sanyi vezette Hitgyüliseket újra visszaminősítenék illegális földalatti szektává?
Nem lehet visszaminősíteni olyanná, ami ma nem is létezik.
Ma a vallási tevékenységhez NEM KELL semmilyen regisztráció, teljesen szabad a vallásgyakorlás. Ha egy közösség úgy dönt, hogy beregisztrálja magát (ennek végülis egyetlen előnye, hogy akkor jogi személlyé válik, kereskedhet, felajánlásokat gyűjthet), akkor ezt megteheti, ennek nem feltéle a vallásos hit kinyilvánítása, csak egy alapszabály kell és 100 aláírás.
S ez így jó. Szerinted mi kellene?
örülnék, nem is kifejezés! bár az ilyen németh sándor féléknek inkább táborban lenne a helye, egy lila háromszöggel a mellkasán!
mert ez nem hit, nem vallás, hanem szekta! dédapáimnak jó volt a templomba járni, nekem sem kell hitgyüli-szekta, agymosás, tátott szájjal rángatózó idióták, izraelt éltető vadbarmok......
Szent Pál apostol írja: „Eljön ugyanis az idõ, amikor a józan tanítást nem hallgatják szívesen az emberek, hanem ízlésük szerint seregszámra szereznek maguknak tanítókat és csiklandoztatják a fülüket, elfordulnak az igazság meghallgatásától és mesékre hajlanak"
egyébként magukat a hitgyülis híveket sajnálom, ők csak gyökérvesztett emberek, akiket a némethsándorfélék kihasználnak...ennyit erről, aki meg meg akarja magyarázni h őrjöngve ugrálni meg úgy viselkedni istentisztelen mint a kocsmában normális dolog, nyugodtan pontozzen le
Egyszer mintha már olvastam volna hasonlót itt, az oldalon, hogy valakinek az egyébként jófej tanárát szervezték be. Az is te voltál?
Tényleg szomorú, hogy ma már mindent meg lehet csinálni, én egyébként egyik vallást se támogatom, de nagy nehezen tolerálom őket. De ha a szcientológiát nem fogják, akkor a hitgyüliseket se fogják betiltani. De a hitgyüli még a normálisabb kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!