Van valakinek ehhez hasonló nyilvános előadás?
Szia :)
Én nem vagyok tanú, és amit nemrég találtam a neten, az szerintem nem is nyilvános előadás, de azért megmutatom:
Zónafelvigyázó1.
http://www.youtube.com/watch?v=N4MYxaiAm8I
A 2. és a 3. részt onnan már eléred az ajánlóból.
Üdv. :)
Vidiripi
Mert te raktad fel! :)))))
Vidiripi
Mi motivál? Hiszen azt írod tanú vagy akkor miért nem szerzel be tőlük előadásokat? Hiszen minden héten tartanak.
S azzal is tisztában kellene lenned hogy nem teszik fel a netre.
Ezt a kérdést jól eltaláltad.
Valójában 2 ok: 1. hogy hallgassa meg mindenki ezeket az érveléseket az evolúció és a teremtés kérdései körül.
2. hogy tényleg van e valakinek, még általam nem hallgatott nyilvános előadás és priváton megosztotta volna velem (és tudom, hogy nem teszik közzé a neten); (egyébként tényleg minden héten van ilyen (érdekfeszítő) és fel is veszem.
Vidiripi
S még is csak egyetlen előadást lehet a neten találni 3 részletben illetve kettőt a tiéddel együtt.
Nem ,ez akkor sem áll össze nekem.
Sokkal eredményesebb lenne a keresésed ha tanúkat kutatnál fel mondjuk az ismerőseid ismerősei hogy nekik van e felvételük s tuti hogy lennének köztük olyanok.
Hogy mások is meghallgassák ezeket az előadásokat. Hát nem erre való az összejövetel? :)))))
Furcsa ember vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!