Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit csináljon a keresztény...

Mit csináljon a keresztény feleség, ha a férj agresszív?

Figyelt kérdés
Pontosabban mit tehet? A gyerekekkel szmben agresszív.
2012. máj. 15. 19:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen fölösleges a részletek pontos ismerete nélkül bármit is tanácsolni. Felmérni és elemezni kell a helyzetet és az alapján dönteni. Amennyiben nem kívánja megosztani velünk a részleteket, a kérdésnek semmi értelme nincs. Max annyi derül ki, hogy mi mit tennék az általunk elképzelt agresszív egyénnel való együttélés során. Ha szerencséje van, akkor kap pont olyan ötletet is, ami nagyjából beleillik a világába.

Az, hogy agresszív a férj, bármit jelenthet. Ezért tettem fel azt a néhány kérdést.

2012. máj. 17. 11:38
 22/30 anonim ***** válasza:
38%

igen

továbbá, van az a nő, aki a legszelídebb férfit is agresszívvé tud tenni

2012. máj. 17. 19:11
 23/30 anonim ***** válasza:
80%
váljon el
2012. máj. 17. 19:16
 24/30 anonim ***** válasza:
42%

Tényleg jó lenne kicsit részletesebben ismerni a helyzetet.

De egy dolog teljesen biztos: téved, aki azt hiszi, hogy a Biblia szerint tűrni kell a családon belüli agresszivitást. (Bocs, rajcziz, nem tudom, te is honnan szedted ezt.)

Kérdező, reagálj már, légy szíves. :)

2012. máj. 17. 19:59
 25/30 rajcziz ***** válasza:
Nem fogod elhinni, de a Bibliából. Amúgy szerintem is baromság. De nem szabad azt hinnie, hogy csak a férj a hibás. Ha rossz a helyzet, váljon el (annak ellenére, hogy a Biblia és az egyház ezt sem engedi).
2012. máj. 17. 20:03
 26/30 anonim ***** válasza:

az egyház ezt sem engedi...

egyházjogász vagy valamennyi tapasztalattal?????

úgy utálom az általánosítást, félremagyarázást mindenféle alap nélkül ....

2012. máj. 17. 20:18
 27/30 anonim ***** válasza:
77%
rajcziz, kedves, tényleg nem hiszem el. Elég régóta olvasok Bibliát, de az enyémben nincs ilyesmi. Úgyhogy muti, muti gyorsan, hogy a tiédben hol és mit ír. :D
2012. máj. 17. 20:36
 28/30 anonim ***** válasza:
Forgasd a bibliát abban minden benne van! Vagy mégsem?
2013. jan. 27. 18:30
 29/30 anonim ***** válasza:
Mit kell csinálni? Megmondom én-amit én tettem jól kupán vágtam lábassal és tányérokkal majd megfenyegettem ha még egyszer amíg itt vagyok, rám vagy a kicsi gyerekemre üt levágom a micsodáját amikor alszik.. Nem is mert aludni nyugodtan a szemétládája amíg el nem hagytam végleg... aztán pedig elváltam tőle.
2013. jan. 28. 21:47
 30/30 anonim ***** válasza:

13/ --19/ még hogy senki nem lesz önmagától agresszív és hogy házasságkötés elött is látszik?

egy jó f-nét látszik! Vannak szemét szociopaták akik alig nyitják ki a szájukat olyan udvariasak kedvesek-- másokat azért bántanak-- mondván csak téged védtelek meg--

Amikor férjhez mentem, az első éjszaka megvert mert részeg volt-- aztán azért vert mert a macska értékesebb nálam, mert nem maradtam terhes az első 3 hónapban a macska pedig hasas volt. Aztán amikor még is várandós lettem, azt hittem minden szép és jó lesz mert már lesz kisbabánk-- 8 hónapos voltam amikor koponya zúzódással rengeteg bevérzéssel kórházba kerültem, pedig csak azt kértem induljunk haza késő van, ne igyál többet--esküvőn voltunk- aztán amíg haza nem értünk, újra meg újra ütött, még azért is mert nem szóltam a túloldalon haladó rendőröknek.

De attól kezdve hogy a kórházba kerültem soha többé nem féltem tőle-- annál inkább Ő én tőlem. Nem volt még hova mennem a kicsivel és amikor a kicsi állt az ágyban pár hónaposként és a derekára ütött és megláttam-- azt amit kapott tőlem soha nem felejtette el-- de az éjszakákat se, ha vcsak felkeltem a kicsihez akkor már felugrott-- de miután elhagytam és elváltunk, utoljára még levertem rajta azt a sok verést ott a bírósági épületben, alig tudtak lefogni is.

Kint várt a második férjem amikor ez a szemétláda bement csupa véresen-- azt mondta a mostani férjemnek; Sose verd meg a Vikit mert elveszíted na és ezt kaphatod tőle ráadásként... aztán eltűnt a mosdóban.., majd végleg mire kijöttem a bíróságról, majd az életemből-- mert annyira tartott tőlem.

A második férjemmel még a házasságunk elején volt egy vitánk valamiben nehezen egyeztünk meg-- kapta tőle egy pofont a szobában, majd fordult kiment a konyhába--- a fotel a kis asztal repült utána, aztán jött a hokedli-- ő akkor a spejzban aludt éjjel annak az ajtaja több helyen megrepedt, mert minden hokedlimet szét vertem rajta.-

Másnap egy levelet hagytam otthon, amiben sajnáltam azt ami történt-- de ha még egyszer csak egyetlen pofont is mert adni-- elváltunk végleg,nem tűröm el senkitől, még attól se akit szeretek.

---azóta eltelt lassan 50 esztendő, de soha nem volt köztünk ilyen durva incidens-- s azóta is szeretjük egymást változatlanul.

Ami pedig a gyermekverést illeti-- mindenkinek aki veri a fejlődésben levő gyermekét, annak kellene a kezét, laposra verni! Nem veréssel kell nevelni, hanem szóval, és ha még se teszi úgy ahogy szeretnénk, akkor megvonással, büntetéssel-- de fontos az is, ha mindent szépen megtesz amit elvárunk, akkor dicsérni és jutalmazni is kell.

Amit viszont helyesnek tartok az pedig a nagy kamaszok esetében 13 éves kortól-- a pimasz stílust a hazugságot, vagy csavargást nem szabad megengedni-- ilyenkor egy jól irányzott frászt nem árt ha kap-- mivel soha nem bántottuk meglepetésként érheti-- de ne legyen utána harag csak beszélgetés, hogy nézd fiam ne hozz igy ki a sodromból ne csináld ez vagy azt, nem kérek sokat de ezt elvárom. Amikor először maradt ki az unokám 11 után engedély nélkül-- megvártam és puff lekevertem egy taslit-- gyenge volt és esetlen az a tasli, mert jóval magasabb nálam, megfogta a kezemet és nevetett---ilyet is tudsz? nem gondoltam.- mondta-- soha többet nem maradt ki és nem ment sehova, hogy én ne tudtam volna róla elötte.

2013. jan. 28. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!