Ti hisztek Istenben? Honnan tudjuk mi emberek hogy Ádám és Éva volt az első 2-ember? Akkor hogy lettek feketék, cigányok, kínaiak és még sorolhatnám. Hol van a meny?
Ti hisztek Istenben? Honnan tudjuk mi emberek hogy Ádám és Éva volt az első 2-ember? Akkor hogy lettek feketék, cigányok, kínaiak és még sorolhatnám. Hol van a meny? Mert a felhők fölött biztos nem mert a repülőgépek akkor már rég felfedezték volna, nem? Az univerzumban? Biztos nem mert nem találtunk más életet a földön . Nem értem . Szerintetek?
Csak normális válaszokat !
Hmm... Érdekes Válaszok !
Látom mindenkinek más az elképzelése ezzel kapcsolatban
Aki kérdezte hogy hány éves vagyok ( annak elárulóm 24 )
Remélem örülsz !
Hát mit is mondjak köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
Ez csak a bibliában van leírva. A biblia=hazugság.
Nem kell mindent elhinni ami ott van. Mert a bibliát hazug csuhások írták.Ha igaz a biblia akkor miért van rengeteg dolog benne amire képtelenség válaszolni .
Pl. Noé bárkája is egy idióta történet ? Miből esett a rengeteg eső ? És hogy tűnt el ?:) Na látod erre te se tud senki adni választ. Azt kell elhinni amit látsz. Mert nincs bizonyíték arra ,hogy biblia igaz :)
Hát előszöris régen az ókorban az emberek valszeg nem full extrás házakban éltek és a gyerekek várható életkora sem volt több 40 évnél. szóval szerintem az egész arról szól hogy az embereket valami osszefogja és lelki erőt adjon nekik és ha sanyarú is a sorsuk amire régen nagy valószínűség volt despotikus önkényuralmi rendszerek alatt akkor is élje az életét és remélje a jobba. és amint láthatod régen több vallásos ember volt és radikálisabbak is voltak. de ahogy szerintem javult a közjólét világszerte egyre elhalványultabb. pl ma a fiataloknak sokkal kisebb része vallásos és nem is követ semmi ilyen önmegtartóztató életmódot amit gondolom te is tudsz.
szóval szerintem a biblia egy nyelvi emlék amit valami okos ember írt vagy több ember vagy időről időre hozzátoldottak. a vallás világ szerte sem azonos vannak több isten hívők egyistenhívők. a világ szinte minden részén amik egymástól el is voltak zárva kialakult valami isteni dolog. ez szerintem az ember az elmúlás utáni kíváncsiságával magyarázható. egy idő után mindenki lát halottat vagy szembesül valami formán a halállal és tudni szeretné milyen. ugye az ismeretlentől mindig tartunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!