Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon az új világrend, világko...

Vajon az új világrend, világkormány lesz a fenevad?

Figyelt kérdés

Sok neten is olvasható információk szerint készülőben van a világkormány, világpénz, új világrend, ami megold majd mindenféle világ válságot. A zsidók pedig tervezik a Jeruzsálemi templom újbóli felépítését és az állatáldozatok elindítását.

Vajon ez lesz a Jelenésekben emlegetett fenevad, aminek képét imádják az emberek, és aminek bélyegét felveszik? Ennek a fenevadnak a prófétája fog majd 42 hónapig hatalmat kapni, hogy megölje a szenteket, és aki ellen áll majd a két próféta Jeruzsálemben?

Ha így van, akkor nagyon közel van Krisztus visszatérése, hiszen Pál is mondta, hogy addig nem jön el az Úr napja, amíg be nem következik a szakadás, és fel nem lép a veszedelem fia, aki beül az Isten templomába és Istenként mutogatja magát, és aki nagy jeleket tesz, akinek eljövetele a sátán erejéből lesz.

2012. ápr. 27. 22:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem,hogy Izrael állammá alakulása után, egy emberöltő alatt bekövetkeznek a dolgok. 1948 után 80-100év.
2012. ápr. 28. 21:49
 12/17 A kérdező kommentje:

# 8/11

Igen, szerintem is sok jelkép van a Jelenésekben, csak az említett résznél pont azt nem magyaráztad el, hogy mit jelent, hogy: ahol a mi Urunkat is megfeszítették. Ez egyértelmű helymeghatározás, jelképes formában. (nem konkrétan a neve van ugyanis odaírva, hanem, hogy mi történt ott, másra meg nem nagyon érthető ez a kitétel)

2012. ápr. 30. 08:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

23:13-as vagyok. Én úgy gondolom, hogyha a magyarázatomat elolvasod figyelmesen, akkor megtalálod benne a választ, hogy mit jelent az, amit kérdezel. Így néhány sorban elmagyarázni egy szövegösszefüggésből kiragadott részletet, talán természetes hogy kissé érthetetlen, célszerűbb lenne előlről kezdeni a 11. fejezet magyarázatát, sorban azonosítva a jelképeket.

Ha érdekel, akkor figyelmedbe ajánlok egy előadássorozatot Jelenések könyvéről. Ingyenesen letőlthető hanganyagokról van szó:

[link]

Minden jót!

2012. máj. 1. 15:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy érthetetlen. Szerintem Jeruzsálem az, ahol a mi Urunkat, Jézus Krisztus megfeszítették, és a két tanúbizonyság is két konkrét ember, két próféta, így kell egy bizonyos helyen lenniük, ahol megölik őket.
2012. máj. 2. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyértelműen kirajzolódik,hogy nagyon sötét jövő vár ránk. Egyértelműen látszik,hogy állati sokan vagyunk, és hogy lassan szinte semmi szükség nem lesz a gépi munkaerő mellett az emberi rabszolgafajzatra. Vajon mi lesz több milliárd munkanélküli parazita sorsa? ki fogja ezeket eltartani? Vagy miből fognak ezek megélni? Szerintem nincs jövőjük egyáltalán. A jövőben csak a cégvezetők, sztárok 5 életre való már megszerzett vagyonnal akiknek van életterük, a többiekre nem lesz semmi szükség. Vagy éhenpusztulnak, vagy világjárvánnyal megkönnyítik az eltünésüket örökre. A maradéknak meg beköszönt a kánaán. És akkor jöhetnek az olyan csodák, mint a nullponti energia, a villamosautók, az automata kiszolgálók a boltokban illetvi minden futurisztikus cucc, amit mai embernek még nem kell látni, pedig már régóta megvan a technologia. Jön a transzhumanizmus, eltörlik a betegségeket, a háborúkat, a hibás génnállományú selejtembereket, az öregséget, a pénzt. Ezekre a dolgokra nem lesz többé szükség ha létrejön egy világkormány, és csak a dúsgazdag réteg marad meg. Ez a jövő el fog jönni, a kérdés hogy mikor. Nem mindenkinek lesz jó, de az új aranykor kifejezés egyértelműen ezt takarja. Csak ez nem a prolik, munkásrabszolgák világa lesz. Ők már rég kinnlesznek ebből az életből addigra. Sötét jövő.
2012. máj. 12. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:

1. Tengeri Fenevad= antikrisztusi hatalom, titkos világkormány, Új Világrend mely kilép a káoszból, az anarchiából, forradalmak során a monarchiák megszüntetése, totaliralizmusba hajlik, a nemzetközi terrorizmus elleni harccal mentegeti magát... az állam az üdvözülés legnagyobb ellensége=>ez a sokfejű szörny, a fejek a különböző hatalmak (elnökök, miniszterek, tanácsok és parlamentek, minden rendű és rangú banditák, akár rendőrségi gúnyában... bírák, hadsereg) mindegyik mely felfalja az emberi munka gyümölcsét, amelyik táplálja a szörny testét, az ördögi, megrontó hatalom, s hatásának következménye az erkölcsök lerombolása

2. Szárazföldi Fenevad= hamispróféta, ideológia rábeszélés, keresztényellenesség, az antikrisztus trónra lépését előkészítendő működik, pecsétrendszer, tömegkommunikáció eszközei, álművészetek (mozi, videó, tagadó irodalom) és az összes eszköz amivel az antikrisztusi erkölcsöt terjesztik.

3. Mélységi Fenevad= maga az antikrisztus, a kárhozat fia, világkormány feje, az Új Világrend vezetője

2012. aug. 3. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
a múlt embere a fenevad
2012. dec. 11. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!