Írnál nekem tanító célzatú (elsősorban keresztény) meséket? Vagy link is jó, ahol találok, esetleg könyv
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 15:14
1/4 anonim válasza:
Amit nagyon tudok ajánlani: Fehérke
Keresztény is, tanító jellegű is, ezen nőttem fel. :) Ez eredetileg egy könyv, de az interneten fent van hanganyagként is, csodálatos! :)
Emellett ajánlanám még a József, az álmok királya és az Egyiptom hercege című meséket, amit nagyon jól sikerültek József ill. Mózes történetéről :)
2/4 anonim válasza:
Én buddhista tanmeséket, közmondásokat, idézeteket szoktam olvasni. Nem vagyok buddhista, de sok igazságot látok bennük, és emellett elgondolkodtatnak.
Csak egy példa:
3/4 anonim válasza:
Anthony De Mello: Szárnyalás vagy A szív ébredése. És: Abszurd egypercesek.
4/4 Pietrosol válasza:
Van néhány:Világszép nádszálkisasszony,Babszem Jankó,Égig érő paszuly,Hüvelyk Matyi,Pinocchio.
Hirtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!