Közel van-e a világ vége?
"Nem lesz itt soha világvége."
Nem vagy tisztában azzal, hogy amit Isten megígért a Bibliában, azt mindíg beteljesítette. Komolytalanságod határtalansága végtelen...
Most meggyőztél elkezdtem rettegni. Egy könyv azt írja itt a világvége!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ
Egy jó tanács nem hívőt Bibliával győzködni olyan, mintha a hupikék törpikéket akarnád igazolni.
Én egy könyvben azt olvastam, hogy ha valaki sokáig néz egy macska szemébe, akkor megnyílik a Túlvilág kapuja.
Hát én egy hétig néztem az enyém szemébe, de semmi. Pedig úgy hallottam, ott olcsóbb a pizza.
De ennék most egy pizzát xD
Macskát viszont nem veszek, mert az biztos nem csinál ilyet. Megenni pedig nem fogom bosszúból:P
De egyik hülye sorozatban volt, hogy a detektív megfolytott egy macskát, hogy lássa a szemében, hogy az hogy pusztul el. Mert valami beteg bűnözővel beszélt és megakarta éretni a lelkét.
Ez most csak eszembe jutott xD
Meg az is, hogy egyszer egy amerikai talán berakta a macskát a mikróba, mert megakarta szárítani.
Ezek nem a világ végének a jelei?:P
"Nem vagy tisztában azzal, hogy amit Isten megígért a Bibliában, azt mindíg beteljesítette."
Mégis mit teljesít be? Minden ami eddig "beteljesült" csak a Bibliában szerepel, vagyis a Biblia igaz, mert azt mondja magáról, hogy igaz. Ez az ultimate érv...
>"a keresztény tanítás szerint a világ vége után a lélek >nem szűnik meg létezni hanem ilyen vagy olyan túlvilági >helyre kerül. "
>
>Na, ezt honnan vetted?
A Bibliából. :)
Menny:
1Kor 2,9 - Így érvényes az Írás szava: Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készített, akik őt szeretik.
Pokol:
Lk 16,23 - Amikor a pokolban kínjai közt feltekintett, meglátta messziről Ábrahámot és kebelén Lázárt.
Tisztítótűz:
1Kor 3,15 - De akinek műve elhamvad, az kárt vall. Maga ugyan megmenekül, de csak mintegy tűz által.
"Most meggyőztél elkezdtem rettegni. Egy könyv azt írja itt a világvége!!!!!! ÁÁÁÁÁÁ
Egy jó tanács nem hívőt Bibliával győzködni olyan, mintha a hupikék törpikéket akarnád igazolni."
Nem az a lényeg, hogy nem győződtél meg, hanem az, hogy kaptál figyelmeztetést, amit levegőnek néztél. És mivel ezt tetted, a figyelmeztetést nem vetted komolyan, nem vádolhatsz senkit, amikor Isten megítél, hogy semmiről nem tudtál semmit, ezért igazságtalan az ítélet. Éppen hogy nem az, mert kapsz figyelmeztetést.
"Mégis mit teljesít be? Minden ami eddig "beteljesült" csak a Bibliában szerepel, vagyis a Biblia igaz, mert azt mondja magáról, hogy igaz. Ez az ultimate érv..."
Az interneten is sok írás van arról, hogy miket jövendölt meg eddig a Biblia, és ezek hogyan teljesedtek be. Hogy még eszedbe nem jutott ennek utánanézni, ez is mutatja, hogy milyen link, lusta ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!