Tényleg léteznek más bolygók és nem a Föld a teremtés közepe?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?2009. jún. 14. 23:38
11/21 anonim válasza:
Ez a kérdés miért nincs a humor kategóriában?
12/21 anonim válasza:
Szerintem ugyanazért, amiért egyesek felháborodnak, hogy a gyerekük az evolúciót kell, hogy tanulja, mert ugye milyen dolog az, hogy mi a majmoktól származunk? Már a Biblia is megmondta, hogy minket Isten teremtett egy marék porból meg harmatból.
13/21 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 06-15 15:33
Szólt Isten (:
Problemo megoldva :D Elég hülye kérdés, én is jobb szemmel néznék rá a humor kategóriában.
És azt amúgy tudtátok, hogy sajtból van a hold?
14/21 anonim válasza:
Én sem a majmoktól származom, és kikérem magamnak! :-)
Kérdésre válasz: Nem tudhatjuk. A Biblia szerint angyalok illetve démonok is vannak, szóval miért ne lehetnének más teremtmények? Bár nem értem, hogy akkor miért ne lenne említve a Bibliában, így nézve meg nem valószínű.
15/21 anonim válasza:
Már találtak egy teljesen ugyanolyan bolygót, mint a Föld (légkör, víz, hegyek, növények, stb.), csak épp 2x nagyobb, persze "jó pár méterre" van a Föld-től. El tudom képzelni, hogy ott van értelmes élet... hisz muszáj, hogy legyen, ha majdnem ugyanazok a körülmények, mint itt.
16/21 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a Föld a teremtés közepe, pontosabban Moszkvában a Lubyanskaya pl....
Ember, tényleg vannak ilyen primitív lények?XD
17/21 anonim válasza:
b.a.z.d.m.e.g ezt kajak full komolyan kérdezed????
18/21 anonim válasza:
(előző vok) Nincs semmi más csak a föld ami természetesen egy k.u.r.v.a nagy seggre emlékeztet s nyílás pedig az északi sark
20/21 anonim válasza:
akkor én szerintem ide inkább nem írok semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!