Létezik olyan Vallás, hogy Jashin? Vagy hasonló nevű? Ha igen hol találok róla információt? Kamu nem kell.
Napirai11 válasza:
Szia Kérdező!
Ilyen vallásról én még nem hallottam, de nagyon könnyen utána tudsz keresni.
Van nekünk egy áldott jó, és nagyon okos bácsikánk: őt úgy hívják, hogy google. Drága jó bácsikánk mindenre tudja a választ, csak kérni kell a segítségét.
Használd a Google-t drága felebarátom, mert sokat segíthet.
Sok szeretettel ölel: Napirai
*Hát én nem emlékszek rá, hogy a Narutoban lett e volna... Max Naruto Shippudenben.És szerintem lesz majd ilyen vallás... Vagyis nagyon hasonló biztos van már,de talán pár őrült fan csinál egy Jashint.
*Hö... Igen Én is tudom google-t használni de csak narutot találtam meg faket.
Nekem majdnem sikerült létrehozni.
By: Tsuki
Régen valahol olvastam róla, és IGEN, létezett (de nem hivatalosan), nem ezen a néven, és az isteneik neve is más volt (arra már nem emlékszem). Nem volt túl sok követő alapból sem, de a végére mindenki belátta, hogy egy bizonyos szemszögből nézve hülyeség, ezért be is fejezték. Azóta nem is beszélnek sűrűn róla. Lényegében eltűnt ez a vallás, de az animék világában néhány utalás található a jashinista követőkre.
Am szerintem ez egy jó vallás (a mészárlást leszámítva), mert nem kell sokat tenni érte, szerintem nem lenne rosz, ha hivatalosan létezne XD
A jashin szó megtört szívet jelent. Ez a vallás nem a gyilkosságon alapszik, hanem a megtört szíven és a meggyötört lelken. Jashin-sama sem a mennybe, sem a pokolba nem tartozik(ezt a más vallásúak kedvéért mondom). Jashinistának bűn belekeverednie egy olyan verekedésbe/harcba ami nem halállal végződik. Amig jashinisztává válsz Jashinista csak Jashhinistával folytathat nemi életet.
A Jashin szimbólumában a fordított háromszög az elsötétülés jelképe, a kör pedig az öröklét jelképe.
Ahhoz, hogy valaki teljes értékű jashinistává váljon, három évre van szüksége. Ebben a három évben hűen kell szolgálnia Jashin-samát.
Eme három év alatt ezeket kell felmutatnia:
Igaz hit
Ima
Áldozás
Tisztelet Jashin-sama iránt
A fájdalom tűrése/kezelése/élvezése
A három év alatt három jutalmat fog megkapni:
Jövőbe látás
Átkozási készség
(Elvileg a Jashinok tovább élnek az átlagosnál)
Az igaz hit: csak Jashin-samában hiszel és nem ismersz el több istent.
-Az ima: Egy ima Jashin samához egy szöveg ami a tiszteleted róla le és a Jashin medál megcsókolásával vagy egy Jashin jel rajzolásával végződik. A jashinisták saját maguk írják az imáikat.
-Az áldozás pedig bárminemű élőlény vagy a saját véredből pár csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!