Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi, van még nálatok...

Jehova Tanúi, van még nálatok a gyülekezeten belül gyerekvállalási kedv?

Figyelt kérdés

Vagy már inkább nincs, mert készültök Jézus 2. eljövetelére?

Azért jutott eszembe, mert sok fiatal JT párt ismerek, akik nem vállalnak gyereket, és egyelőre nem is tervezik, inkább térítenek ezerrel. Ez lehet a háttérben?

2012. márc. 15. 11:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Isandor vagy más Tanú,

reagálnátok -a- felvetéseire? Ezekről ti tudtok? Mi a véleményetek?

2012. ápr. 15. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, csak egy javaslat: emeltesd ki a kérdésedet.

A kérdés kiírásának időpontja szerinti sorrendben a 16. oldalon van a kérdésed, ezt nem sokan nézhetik már, akiknek így van beállítva.

[Amíg nekem így volt, addig max. az utolsó 4 - 5 oldalt néztem meg; most mindig átállítgatom az utolsó válasz időpontja szerinti sorrendre, és így látok régi kérdéseket is, ha jön rájuk új válasz.]

Azt nem tudom pontosan, mennyi időnek kell eltelnie a legutolsó válasz után, hogy ki lehessen emeltetni, mert nem igazán szoktam kérdezősködni, talán 36 óra; de nézd meg, leírták valahol.

Üdv. :)

2012. ápr. 15. 22:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, Berta! :)
2012. ápr. 17. 12:08
 14/15 lsandor ***** válasza:
Konkrétumokat kérek és válaszolok rájuk
2012. ápr. 19. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért dúrva mit ki nem találtak és találnak még most is ki,remélem sokan kapcsolnak és megtérnek ezek az emberek közül is, mert Jézus értük is meghalt.
2012. jún. 23. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!